OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αθήνα: Ο Ζάχος Δόγκανος της Κοτζιά- Ο Αντιδήμαρχος των Άλπεων και η Aston Martin

Μπορεί να μην τον ξέρουν οι δημότες της Αθήνας, άλλωστε εκλέχθηκε στις τελευταίες θέσεις στηριζόμενος από την ελίτ και από μηχανισμούς σκορπώντας χιλιάδες ευρώ, αλλά είναι πασίγνωστος στο διάσημο Baben Baden της Γερμανίας.

Ο Ζάχος Δόγκανος της δημοτικής αρχής Μπακογιάννη , βγαλμένος μέσα από τη σαπουνόπερα της  “Τόλμη και Γοητεία”, ο Αντιδήμαρχος  Νικόλαος Μακρόπουλος αναπολεί τις μέρες Χριστουγέννων στην έπαυλη του,  στο κοσμοπολίτικο Baden Baden.

«Νοσταλγώ το ωραίο μου σπίτι στο Baden Baden που λόγω πανδημίας δεν μπορώ να πάω. Μα πιο πολύ νοσταλγώ την αγαπημένη μου Aston Martin. Ελπίζω τα Χριστούγεννα να καταφέρω να βρεθώ εκεί και φυσικά να ταξιδέψω λίγες ώρες με το αγαπημένο μου αυτοκίνητο στην απερίγραπτη γαλήνη του Black Forest!!!»

Πετάει το ΕΣΠΑ στην Αθήνα με Aston Matrin

Μπορεί να εξελίχθηκε σε παρωδία ο Μεγάλος Περίπατος των 2 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά οι  περίπατοι του Αντιδήμαρχου Αθηναίων Νίκου Μακρόπουλου στο ελιτίστικο θέρετρο της Γερμανίας και οι βόλτες με την πανάκριβη Aston Martin είναι μαγευτικές και εγγυημένες.

Η καραντίνα έφερε μακριά από τις συνήθειες του το προβεβλημένο στέλεχος της Κοτζιά που έχει αναλάβει την διαχείριση του ΕΣΠΑ στο δήμο Αθηναίων. “Τα λεφτά στα λεφτά”, δεν θα μπορούσε άλλωστε κάποιος άλλος να τρέχει τα ευρωπαϊκά χρηματοδοτούμενα προγράμματα από ένα πάμπλουτο μπον -βιβέρ που σανιδώνει την Aston Martin. Έτσι θα σανιδώσει και το ΕΣΠΑ στην Αθήνα.

Μπορεί στα νέα σχέδια για το Ιστορικό κέντρο της Αθήνας να μετατρέψει σε λίμνη την πλατεία Συντάγματος, να αναδασώσει Πανεπιστημίου και Σταδίου και να βολτάρει με την Aston Martin , Ομόνοια-Σύνταγμα-Εθνικός Κήπος. Μάλιστα πληροφορίες λένε ότι αναζητά μέσα στο ΕΣΠΑ εργαλείο για αυτή την ανατρεπτική αλλαγή στην πρωτεύουσα.

Πάντως στο Baben Baden που ξέρεις μπορεί να τρακάρει και με τον Χριστοφοράκο…. για ένα ζεστό κόκκινο κρασί.

 

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice