OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμος Κομοτηνής διεκδικεί το ευρωπαϊκό βραβείο «Προσβάσιμης Πόλης 2021»

Στις 6 φιναλίστ ο ελληνικός Δήμος – Οι υπόλοιπες πέντε φιναλίστ είναι οι πόλεις Bremerhaven (Γερμανία), Firenze (Ιταλία), Gdynia (Πολωνία), Jönköping (Σουηδία) και Poznań (Πολωνία)

Tην 1η Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο διαδικτυακά η τελετή για την «Προσβάσιμη Πόλη 2021» της Ε.Ε. προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία που είναι η 3η Δεκέμβρη.

Ο Δήμος Kομοτηνής είναι ένας από τους 6 που διεκδικούν τον τίτλο. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 16:00 ώρα Ελλάδας και το κοινό μπορεί να την παρακολουθήσει ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/prosvasimi_komotini με την προϋπόθεση εγγραφής μέχρι τις 27 Νοεμβρίου.

Στην πρόταση του Δήμου Κομοτηνής συμπεριελήφθησαν όλες οι δημοτικές υποδομές προσβασιμότητας, οι σχετικές δράσεις που έχουν υλοποιηθεί, αλλά και οι συνέργειες που έχουν αναπτυχθεί με δημόσιους φορείς και συλλόγους.

Σκοπός της πρότασης του Δήμου Κομοτηνής είναι να αναδειχθεί το έργο που έχει πραγματοποιηθεί αναφορικά με την προσβασιμότητα σε εθνικό επίπεδο, ενώ ευελπιστεί ότι μέσα από την αξιολόγηση της πρότασης θα προκύψουν και ενδιαφέρουσες προτάσεις και συνέργειες για την περεταίρω βελτίωση του Δήμου σε θέματα προσβασιμότητας.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice