OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πάτησε… γκάζι για την προβολή του Δήμου Ρόδου ο Αντώνης Καμπουράκης!

Η Audi επέλεξε την Ρόδο για την επίσημη δημοσιογραφική παρουσίαση του νέου e-tron GT που αναμένεται να παρουσιαστεί μέχρι τέλος του έτους.

Έπειτα από επαφές του Δημάρχου κ. Αντώνη Καμπουράκη, η Ρόδος, επιλέχθηκε ανάμεσα από δεκάδες υποψήφιους προορισμούς ώστε το νέο e-Tron GT και τα τοπία από το νησί των νησί των ιπποτών να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς δημοσιογράφους. Είναι γνωστή άλλωστε η πρόθεση του Δημάρχου, ώστε το νησί να μεταβληθεί ταχύτατα σε ένα νησί πράσινης ενέργειας και ηλεκτρικής μετακίνησης με σεβασμό στους κατοίκους, τα εκατομμύρια των επισκεπτών και το περιβάλλον.

Πάνω από 500 δημοσιογράφοι από τα πιο έγκριτα μέσα ενημέρωσης απο όλο τον κόσμο κάλυψαν το γεγονός καθιστώντας τον προορισμό γνωστό στους λάτρεις της αυτοκίνησης και μάλιστα μιας βιομηχανίας που αλλάζει, «συμπαρασύροντας» τον κόσμο στην υιοθέτηση μορφών ενέργειας φιλικές προς το περιβάλλον. Τα εντυπωσιακά πλάνα θα αρχίσουν να κάνουν την εμφάνιση τους στα ΜΜΕ όλου του κόσμου σταδιακά από τον επόμενο μήνα.

Το ολοκαίνουργιο Audi e-tron GT αντικατοπτρίζει όλο το πάθος της Audi, χρησιμοποιώντας ειδικά εξελιγμένες νέες τεχνολογίες ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι η ενέργεια που θα χρησιμοποιείται για την παραγωγή του Audi e-tron GT θα προέρχεται 100% από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice