OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Διεξαγωγή drive through rapid test από τον ΕΟΔΥ στον Δήμο Ασπροπύργου

Έπειτα από συνεχείς έγγραφες  ενημερώσεις του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου προς τον ΕΟΔΥ και την Πολιτική Προστασία αλλά και την εκτίμηση της αρμόδιας επιτροπής λοιμωξιολόγων, για την εμφάνιση έξαρσης της Πανδημίας του COVID-19 στη Δυτική Αττική, πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη με τον  Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, κ. Ελευθέριο Κοσμόπουλο,  τον Προέδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα, τον Καθηγητή κ. Σωτήρη Τσιόρδα και με τους κ.κ. Δημάρχους. Ασπροπύργου, Ελευσίνας, Μάνδρας- Ειδυλλίας, Μεγάρων, Φυλής  και Αχαρνών.

Σε εφαρμογή των μέτρων που αποφασίστηκαν και σύμφωνα με τα αιτήματα των Δημάρχων, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τον τρόπο που προβλέπουν τα σχετικά υγειονομικά πρωτόκολλα, για την αποφυγή συγχρωτισμού πραγματοποίησαν το Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2020, από τις 09:00 έως τις 15:00 δειγματοληπτικό έλεγχο μέσω της μεθόδου drive through (με μεταφορικό μέσο) σε όσους πολίτες το επιθυμούσαν, όπισθεν του Δημαρχείου Ασπροπύργου. Μετά τη διεξαγωγή του ελέγχου ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε με γραπτό μήνυμα όλους όσοι  εξετάστηκαν για το αποτέλεσμα. 

Η όλη διαδικασία έγινε με τον συντονισμό και την επιτήρηση της Δημοτικής Αστυνομίας Ασπροπύργου και διεξήχθη ομαλά,  έτυχε δε  μεγάλης αποδοχής τόσο από τους κατοίκους όσο και από τους διερχόμενους.     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δήμος Ασπροπύργου: Προληπτικοί έλεγχοι κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ

Σύγχρονος εξοπλισμός για την Καθαριότητα του Δήμου Ασπροπύργου

Συμμετοχή του Δήμου Ασπρόπυργου σε διαδικτυακή εσπερίδα για τον εθελοντισμό

Σχετικά Άρθρα

Δ.Τρικκαίων: Νέες αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κάλυψη» ενοικίου κατοικιών

otavoice

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: «Αγώνας δρόμου» για τη μετεγκατάσταση του ειδικού σχολείου

otavoice

Δ.Καλαμαριάς: Επίσκεψη Χρύσας Αράπογλου, στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος»

otavoice

Παρουσίαση της έκθεσης «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την Ελευθερία της»

otavoice

Ν. Καραΐσκος- Αιγιάλεια: «Καθαρή πόλη είναι αυτή που την προσέχουν όλοι»

otavoice

Δ.Σπάρτης: Καθαρισμός και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων

otavoice