OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ασπροπύργου: Προληπτικοί έλεγχοι κορονοϊού από τον ΕΟΔΥ

Ο Δήμος Ασπροπύργου συνεχίζει τη συνεργασία του με όλες τις Δημόσιες Αρχές και ειδικότερα με τον ΕΟΔΥ για την πρόληψη της Πανδημίας και την προφύλαξη κατοίκων και εργαζομένων που ανήκουν στην χωροταξική του αρμοδιότητα.

Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Ασπροπύργου, κ. Νικόλαου Μελετίου με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα και σύμφωνα με τις υποδείξεις του Ιατρού Εργασίας του Δήμου, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ την Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου διεξήγαγε rapid tests στους υπαλλήλους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος εκτιμώντας την ιδιαίτερα επιβαρυμένη κατάσταση στη Δυτική Αττική ζήτησε, επιπλέον από τον ΕΟΔΥ και θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 από τις 10:00 το πρωί έως τις 13:00, στην Πλατεία Δημαρχείου, προληπτικός έλεγχος με rapid test, δωρεάν για όσους κατοίκους και εργαζόμενους το επιθυμούν.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους το ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα. Κατά την προσέλευση τους στον χώρο διεξαγωγής των προληπτικών ελέγχων να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας και τις απαραίτητες αποστάσεις.

Η Δημοτική Αρχή Ασπροπύργου παραμένει πιστή στην εφαρμογή των μέτρων και συνεχίζει καθημερινά την προσπάθεια για τη διαφύλαξη της Δημόσιας Υγείας. Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου καλεί τους κατοίκους και τους εργαζομένους στην κοινή προσπάθεια τόσο για την τήρηση των μέτρων όσο και για την προσέλευση τους στις δωρεάν εξετάσεις που εξασφαλίστηκαν για όλο τον πληθυσμό.

Υπενθυμίζεται ότι το σημείο αναφοράς για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του Δήμου Ασπροπύργου λειτουργεί στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας στη διεύθυνση Δοϊράνης και Θεοτοκοπούλου και στα τηλέφωνα 2105575596 και 2105573978.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συμμετοχή του Δήμου Ασπρόπυργου σε διαδικτυακή εσπερίδα για τον εθελοντισμό

Δήμος Ασπρόπυργου: Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας για Παιδιά μέσω Διαδικτύου

Δήμος Ασπροπύργου: Παράταση αναστολής λειτουργίας των υγειονομικών Επιτροπών ΚΕΠΑ λόγω κορονοϊού

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice