OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

“Πεντέλη 2020”: Ο Άγγελος Παλαιοδήμος διέγραψε την Άντα Μπούσουλα

Τριγμοί στην δημοτική παράταξη «Πεντέλη 2020» του Άγγελου Παλαιοδήμου

Ραγδαίες οι εξελίξεις στη δημοτική παράταξη «Πεντέλη 2020» του Άγγελου Παλαιοδήμου, καθώς μετά το Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο συζητήθηκε το θέμα του ΣΜΑ πέριξ του κοιμητηρίου Μελισσίων, διεγράφη η δημοτική σύμβουλος Άντας Μπούσουλα – Χάνου.

Χθες (22/12) τα βράδυ, ο επικεφαλής της παράταξης Άγγελος Παλαιοδήμος, με επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα και υπέγραψε ο ίδιος μαζί με τα στελέχη της παράταξης Παναγιώτη Κρανιώτη και Σπύρο Φρεμεντίτη γνωστοποίησαν στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου τη διαγραφή από τη δημοτική ομάδα της Αρχοντίας Μπούσουλα – Χάνου. Στην ίδια επιστολή εξηγούν τους λόγους που τους οδήγησαν, ώστε να πάρουν αυτή την απόφαση.

Όλα ξεκίνησαν στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο, που διεξήχθη με τηλεδιάσκεψη, το οποίο και προκλήθηκε από το αίτημα δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, με θέμα σχετικά με τη λειτουργία ή μη Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάττων (Σ.Μ.Α.) στον περιβάλλοντα χώρο του Κοιμητηρίου Μελισσίων.

Από τη συνεδρίαση ωστόσο απουσίαζαν τόσο η δήμαρχος Δήμητρα Κεχαγιά, όσο και η αντιδήμαρχος Άντα Μπούσουλα με την παράταξη «Πεντέλη 2020» να εκφράζει την οργή της για την απουσία της τελευταίας, εξηγώντας σχετικά πως: «η αδικαιολόγητη εκκωφαντική απουσία της από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21/12/2020 για την λήψη απόφασης σχετικά με τη λειτουργία ή μη Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) στον περιβάλλοντα χώρο του Κοιμητηρίου Μελισσίων απέχει παρασάγγας από τις αρχές και τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης

 

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice