OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Ασπροπύργου

Στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων του Δήμου Ασπροπύργου και με αφορμή τη γιορτή των Χριστουγέννων, ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Νεολαίας, κ. Σοφία Μαυρίδη, έδωσαν χαρά στα παιδιά των Παιδικών Σταθμών διανέμοντας  εκτός από τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα δώρα, κατασκευές που ετοίμασαν οι παιδαγωγοί των σταθμών και ένα παιδικό παραμύθι του γνωστού ηθοποιού και συγγραφέα κ. Στέλιου Κρητικού.

Το παραμύθι με τίτλο «Ο Πικάστρο ψάχνει το χρώμα που δεν υπάρχει» περιγράφει τη ζωή του Πικάστρο, μιας διάσημης πεταλούδας που δημιουργούσε θαυμαστά έργα και που ένα φθινοπωρινό πρωί σκέφτηκε να ανακαλύψει το χρώμα που δεν υπάρχει, δίνοντας με απλό και κατανοητό τρόπο σε παιδιά προσχολικής ηλικίας το μήνυμα της χαράς και της ελπίδας.

Ο συγγραφέας κ. Κρητικός επισκέφθηκε τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου όπου τον υποδέχθηκαν θερμά τόσο η Αντιδήμαρχος κ. Μαυρίδη όσο και το προσωπικό των Σταθμών, προκειμένου να  υπογράψει τα παιδικά παραμύθια όλων των παιδιών.

Η κ. Μαυρίδη ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον συγγραφέα για την επίσκεψή του και ανέφερε ότι: « Λόγω των συνθηκών της πανδημίας του Covid-19, αυτές τις γιορτές δεν κατέστη δυνατόν να διοργανώσουμε τις καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, τα δώρα όμως θα δοθούν κανονικά στα παιδιά. Η πανδημία δεν μας σταματά στο να πράττουμε τα μέγιστα για το μέλλον του τόπου μας, που δεν είναι άλλο από τα παιδιά μας».  Τέλος ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία και αισιοδοξία σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διεξαγωγή rapid test στην Πλατεία Ηρώων στον Ασπρόπυργο

Δήμος Ασπροπύργου: Διαδικτυακή Ομαδική Έκθεση Εικαστικών Τεχνών «Το βλέμμα μου και η πόλη»

Δήμος Ασπροπύργου: Δωρεάν Διαδικτυακό Σεμινάριο για τους νέους από την Κοινωφελή Επιχείρηση

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice