OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

ΠΑΜΘ: Επιπλέον 1,5 εκ. € για το νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστου Μέτιου, δύο ακόμη προμήθειες εξοπλισμού στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ της Περιφέρειας.

Με τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια, το ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης θα αποκτήσει ένα νέο ψηφιακό αγγειογράφο – στεφανιογράφο για τις ανάγκες της Αιμοδυναμικής Μονάδας της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής καθώς και ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό, όπως πλυντήρια, στεγνωτήρια, σιδερωτικό σύστημα και φούρνους, για τις ανάγκες των τμημάτων Ιματισμού και Μαγειρείων.

Για την ένταξη των δύο αυτών προμηθειών στο ΕΣΠΑ, ο κ. Μέτιος είχε τηλεδιάσκεψη με τον Διοικητή του ΠΓΝΑ κ. Βαγγέλη Ρούφο, τον διευθυντή της Πανεπιστημιακής Καρδιολογικής Κλινικής, Καθηγητή Καρδιολογίας κ. Δημήτρη Τζιακά και τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Κώστα Βενετίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πρέβεζας: Με την Περιφορά των Επιταφίων κορυφώθηκε το Θείο Δράμα

otavoice

Σε κλίμα κατάνυξης και ευλάβειας η περιφορά των Επιταφίων στη Ναύπακτο

otavoice

Χίος: Τοπική αυτοδιοίκηση, βουλευτές και επιχειρηματίες υπέρ του ρουκετοπόλεμου

otavoice

Στο Παλαιό Φάληρο κανένας δεν μένει μόνος του!

otavoice

Σείστηκαν οι Ιεροί Ναοί της Ρόδου στην Πρώτη Ανάσταση – Το εντυπωσιακό έθιμο

otavoice

Κατάνυξη και συγκίνηση κατά την συνάντηση των πέντε επιταφίων στη Θεσ/νίκη

otavoice