OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Κόκκινος: “Εκτεθειμένος ο κ. Χατζημάρκος στην κοινωνία, στον Πρωθυπουργό και στα στελέχη που τον στήριξαν στις εκλογές”

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

Ο κατ΄ εξαίρεση εμβολιασμός του 56χρονου Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου και η προκλητική προσπάθεια να καλύψει μαζί με τα έμμισθα <<τσιράκια>> του το νέο ατόπημα του , τον εκθέτει καθημερινά περισσότερο .

Την ώρα που οι πολίτες του Νοτίου Αιγαίου και όλης της χώρας βιώνουν τις συνέπειες της πανδημίας και των διαδοχικών lockdown ,  περιμένουν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν ( και ιδιαίτερα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας ) , ο κ. Χατζημάρκος προκαλεί , εκθέτει και εκτίθεται:

–         Στην Χάλκη, μεταβαίνει με ιδιωτικό σκάφος (όχι όπως οι άλλοι πολίτες με το πλοίο της γραμμής) και με την παρέα του (συνωστισμός) !
–         Εμβολιάζεται εκτός ηλικιακής σειράς και το όνομα του βρίσκεται σε κατάσταση για εμβολιασμό κατά του COVID – 19  μαζί με τους μόνιμους κάτοικους της Χάλκης ! (σύμφωνα με δημόσια τοποθέτηση της ιατρού που τον εμβολίασε)
–         Ο κ. Χατζημάρκος δεν είναι μόνιμος κάτοικος της Χάλκης …. Ίσως μένει μόνιμα στην Σύρο που είναι η έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου …..  Ίσως στην Ρόδο , στην όμορφη περιοχή του <<Μόντε Σμίθ>>… Όμως στην Χάλκη σίγουρα όχι …. Και φυσικά δεν είχε δικαίωμα να εμβολιαστεί !
–         Ανοίγουν ταβέρνα για να γευματίσει αυτός και η παρέα του ( σύμφωνα με την καταγγελία του επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Χάλκης ) . Θυμίζουμε ότι η εστίαση είναι κλειστή για όλους τους πολίτες και ιδιόκτητες και εργαζόμενοι του κλάδου υποφέρουν !
–         Ο δήμαρχος Χάλκης τον εκθέτει ακόμα περισσότερο και εκθέτει και τον εαυτό του με τις αλλοπρόσαλλες δηλώσεις του σε δημοσιογραφικά ερωτήματα που του θέτουν . Από την μια αγνοεί ότι βρίσκεται στο ιατρείο της Χάλκης και όταν ξεσπά ο σάλος θυμήθηκε να πει ότι ο κ. Χατζημάρκος ήρθε ….. υπηρεσιακά ….. Κυριακάτικα …. στην Χάλκη !
–         Κανένας ιατρός η επιστημονικός παράγοντας δεν επιβεβαιώνει τα λόγια του δημάρχου Χάλκης ( στην προσπάθεια του να μπαλώσει τα πράγματα ) ότι  περισσεύαν  δυο (2) εμβόλια και επειδή θα ήταν άχρηστα έκανε το προτελευταίο εμβόλιο ο κ . Χατζημάρκος ! Πιθανόν να έχει και ενδιαφέρον ποιος έκανε και το τελευταίο εμβόλιο ….  Και σίγουρα ενδιαφέρον – εάν ισχύει –  ότι υπάρχουν κάτοικοι της Χάλκης οι οποίοι δεν εμβολιάστηκαν .

Ο κ. Χατζημάρκος :
–      Είναι μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
–         Ζήτησε και έλαβε την στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στις περιφερειακές εκλογές και τα στελέχη της , μέλη Ν.Ο.ΔΕ και βουλευτές της έδωσαν μάχη να εκλεγεί ! Αυτά τα στελέχη πώς νιώθουν ? Πώς σχολιάζουν το γεγονός ?

Ο κ. Χατζημάρκος :
–         Με ιδιωτικό σκάφος και την παρέα του επισκέφθηκε την Κυριακή 21/2/21 το νησί της Χάλκης και το περιφερειακό της ιατρείο οπού είχε μεταβεί και το περασμένο καλοκαίρι ο Πρωθυπουργός της χώρας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης τον οποίον και τότε συνόδευσε . Εμβολιάστηκε νωρίτερα και κατ’ εξαίρεση ! Την ιδιά ώρα ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση του προσπαθεί να αντιμετωπίσει την πανδημία και τις συνέπειες της . Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τα κυβερνητικά στελέχη να μην εμβολιαστούν κατ’ εξαίρεση δηλαδή <<ρουσφετολογικά>> !

Τα πρωτεύθυνα στελέχη του κρατικού μηχανισμού οφείλουν να σεβαστούν την πρωθυπουργική εντολή και τους πολίτες που περιμένουν καρτερικά να έρθει η σειρά τους να εμβολιαστούν …..

Ο κ. Χατζημάρκος έγραψε στα …. παλαιά του υποδήματα την Πρωθυπουργική εντολή , την κοινωνική αγωνιά και φυσικά έχει εκτεθεί πολλαπλώς !

Υ.Γ : Όσα πολιτικά <<τσιράκια>>και έμμισθα <<παπαγαλάκια>> προσπαθούν να καλύψουν το θέμα που συγκλονίζει το Πανελλήνιο , μάλλον προσφέρουν γέλιο στην πικραμένη κοινωνία μας και επιβεβαιώνουν ότι είναι άξιος ο μισθός τους και οι επιχορηγήσεις που λαμβάνουν .

Σχετικά Άρθρα

Ξεκίνησε η εγκατάσταση 5.500 φωτιστικών LED στο Δήμο Αμαρουσίου

otavoice

Ο Δήμος Κοζάνης προειδοποιεί για τις τηλεφωνικές απάτες (βίντεο)

otavoice

Εθελοντής πυροσβέστης διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ωρωπού

otavoice

Συνεδρίασε η Επιτροπή Νήσων και Πολιτικής Συνοχής της ΚΕΔΕ

otavoice

Συνεδριάζει αύριο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ

otavoice

ΠΔΕ: Συνάντηση για την ψηφιακή μετάβαση, Θ. Βασιλόπουλου με δήμαρχο Αιγιαλείας

otavoice