OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Θεσσαλονίκη: Διέγραψε τον Δρόσο Τσαβλή, η διοικούσα παράταξη του Κ. Ζέρβα

Η διαγραφή του Δρόσου Τσαβλή από τη διοικούσα παράταξη αποφασίστηκε σήμερα το πρωί στη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης που συγκάλεσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Η συνεδρίαση έγινε έπειτα από την άρνηση του κ.Τσαβλή να παραιτηθεί από την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης και μετά την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας για εμβολιασμούς εκτός λίστας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Ζέρβας έκανε λόγο για μια οδυνηρή διαδικασία και ζήτησε εκ νέου από τον κ.Τσαβλή, που συμμετείχε στη σύσκεψη, να παραιτηθεί με τον δεύτερο να αρνείται για μία ακόμη φορά. Μετά από ψηφοφορία, αποφασίστηκε ομόφωνα να διαγραφεί ο κ.Τσαβλής, με τον ίδιο να ψηφίζει λευκό.

O Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, ιατρός πνευμονολόγος Δρόσος Τσαβλής, σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε  ότι δεν παρέκαψε καμιά διαδικασία στον εμβολιασμό και πως τα εμβόλια που χρησιμοποιήθηκαν ήταν περίσσευμα ημέρας το οποίο υποχρεωτικά θα καταστρεφόταν. Για το λόγο αυτό αρνήθηκε να παραιτηθεί θεωρόντας που κάποιοι έγιναν αυτόκλητοι εισαγγελείς και δικαστές.

 

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice