OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Κόκκινος: “Άμεσες ενέργειες για να σώσουμε την τουριστική περίοδο και να θωρακιστούν υγειονομικά τα νησιά μας!”

Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού» ΠΝΟΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ «-Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Ρόδου και Αντιπρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου ΕΝ.Π.Ε. Χαράλαμπος Κόκκινος σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει:

“Με αφορμή την επιδείνωση της υγειονομικής κατάστασης των κατοίκων του Νοτίου Αιγαίου με τα κρούσματα covid/19 να σημειώνουν “ρεκόρ ” στην περιοχή μας επισημαίνουμε τα εξής:

-Η χαλάρωση των μέτρων , “τα κορονοπαρτυ” και ο μέχρι τώρα σχεδιασμός (για τον οποίον καυχιόνταν κάποιοι τοπικοί “άρχοντες” και τώρα” λουφαζουν” …..δεν αντιμετωπίζουν την πανδημία.

-Οι υπηρετούντες στον τομέα της Δημόσιας Υγείας έχουν υποστεί -λογική- κόπωση αλλά συνεχίζουν να προσφέρουν με αυταπάρνηση και το Ε.Σ.Υ. χρειάζεται άμεση ενίσχυση στα νησια μας.

-Οι συμπολίτες μας ανησυχούν για τα οικονομικά , κοινωνικά και υγειονομικά ζητήματα που βιώνουν , αγωνιούv για το μέλλον και εξοργίζονται με τους προκλητικούς “εκτός σειράς “εμβολιασμούς που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας!

Προτείνουμε τα εξής μέτρα και ζητάμε την άμεση εφαρμογή τους:

-Να υπάρχει διαρκής έλεγχος με ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ rapid tests στις πύλες εισόδου (λιμάνια, αεροδρόμια ) των νησιών μας !Να μην ξαναζήσουμε την παρωδία και ταλαιπωρία των rapid tests της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τα λανθασμένα αποτελέσματα όπως σε Πάτμο, Λειψούς ,Κάρπαθο κτλ!

-Να επισπευσθούν οι διαδικασίες εμβολισμού στα νησιά μας και ιδιαίτερα στους νησιώτες μας που απασχολούνται στην τουριστική μας βιομηχανία!

-Να υπάρχει τουριστική προβολή των νησιών μας σε χώρες που θωρακίζονται εμβολιαστικά κατά του covid/19 και δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες τους να ταξιδέψουν.

– Να πραγματοποιηθεί “lockdown” σε σχολικές μονάδες -όχι μόνο σε σχολικά τμήματα -που παρουσιάστηκαν κρούσματα covid/19 να πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα και να γίνουν άμεσες απολυμάνσεις !

Μόνο έτσι θα “θωρακιστούν” υγειονομικά τα νησιά μας , οι επισκέπτες μας θα νιώσουν ότι μεταβαίνουν σε ασφαλές περιβάλλον και θα “σώσουμε” την τουριστική περίοδο!”

Σχετικά Άρθρα

Μ. Μποκέας: Το έργο της Ελ. Βενιζέλου ανήκει σε όλο το Μαλεβίζι και κυρίως στις επόμενες γενιές

otavoice

Ε. Βάκα «Όσο είμαι Δήμαρχος, δεν θα επιτρέψω να γίνει ιδιωτική Μ.Ε.Α στην Αυλίδα».

otavoice

Ιδρύεται Κέντρο Καινοτομίας της Εκπαίδευσης στην Πέλλα

otavoice

Συνάντηση εργασίας, Δημάρχου Καβάλας και Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης της ΑΜΘ

otavoice

Ξεκινούν άμεσα εργασίες αποκατάστασης και συντήρησης σε σχολεία της Αγίας Παρασκευής

otavoice

Με επιτυχία οι βραδιές Μουσικής, στον Δήμο Πλατανιά

otavoice