OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Με «άρωμα» Γυναίκας συνεχίζεται ο Μάρτιος στην Περιφέρεια Αττικής

Η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, «υποκλίνεται» στη Γυναίκα και την τιμά μέσα από μία σειρά διαδικτυακών εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα καθ’ όλη τη διάρκεια του Μαρτίου.

Ειδικότερα, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη και του Τομεάρχη Πολιτισμού – Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου κατεξοχήν αρμόδιου για θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις, Χάρη Ρώμα, η Περιφέρεια Αττικής υλοποιεί, για άλλη μία φορά, ένα μοναδικό, υψηλού επιπέδου πρόγραμμα αφιερωμένο στη Γυναίκα, με συναυλίες και μία μουσικοθεατρική παράσταση.

Το πρόγραμμα, που έκανε πρεμιέρα ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας και σχεδιάστηκε αποκλειστικά για ψηφιακή παρακολούθηση, με τη συμμετοχή καλλιτεχνών και εργαζόμενων στο χώρο του Πολιτισμού συνεχίζεται με μια πρωτότυπη συναυλία με τη Γλυκερία, τη Φωτεινή Δάρρα και τον Σταύρο Σαλαμπασόπουλο την Κυριακή 21 Μαρτίου 2021 στις 21:00 διαδικτυακά και τη Δευτέρα 22 Μαρτίου στις 21:00 με μια εξίσου σημαντική συναυλία και τίτλο «Σερσέ λα φαμ» με τη Δήμητρα Σταθοπούλου, την Ελένη Καρακάση και την Επιστήμη Καμπούρογλου. Εκπλήξεις επιφυλάσσει η Περιφέρεια Αττικής για την 25η Μαρτίου αλλά και για την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν στις 29 Μαρτίου με τη διαδικτυακή Ημερίδα με θέμα «Η Γυναίκα στην Εξουσία», την οποία οργανώνει η Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Μαίρη Βιδάλη, με τη συμμετοχή εξεχουσών γυναικών από τους χώρους της διανόησης, της τέχνης, του πολιτισμού και της κοινωνίας.

Όλες οι εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερα διαθέσιμες για θέαση – δωρεάν και χωρίς χωρικούς περιορισμούς – μέσα από την επίσημη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής στο Facebook facebook.com/PerifereiaAttikis αλλά και στο κανάλι της στο YouTube youtube.com/perattika.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Φρυνίχου).

Το πρόγραμμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο FB event https://fb.me/e/1BiYTApPL, όπου και μπορούν οι πολίτες να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να παρακολουθήσουν τις δωρεάν εκδηλώσεις της Περιφέρειας Αττικής. 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice