OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος Σερρών στην ΠτΔ – Επίσημη πρόσκληση στις εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης

Το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πέρασε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Σερρών.

Ο Αλέξανδρος Χρυσάφης επισκέφτηκε την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και την προσκάλεσε με κάθε επισημότητα στις εορταστικές εκδηλώσεις της απελευθέρωσης της πόλης των Σερρών την 29 Ιουνίου 2021. Μια πρόσκληση που η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποδέχθηκε με μεγάλη χαρά ενώ αποδέχθηκε και την πρόσκληση, στις λαμπρές εκδηλώσεις που θα γίνουν να παρευρεθεί και να παρελάσει άγημα της Προεδρικής Φρουράς.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα τιμήσει και με την παρουσία της την επετειακή συναυλία που θα γίνει το βράδυ της 29ης Ιουνίου, κατά την οποία θα παρουσιαστεί σε πρώτη εκτέλεση “Ο Ύμνος των Σερρών” που συνθέτει ο Σερραίος μουσικοσυνθετης κ. Γιώργος Ανδρέου.

Στην συζήτηση με την Πρόεδρο, ο Δήμαρχος Σερρών είχε επίσης την ευκαιρία να της αναλύσει τις δράσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος για την επέτειο των 200 ετών από την Επανάσταση για την απελευθέρωσης της πατρίδας μας.

Και στα πλαίσια αυτά ζητήθηκε και η συνδρομή της ούτως ώστε ο ήρωας Εμμανουήλ Παπάς να τιμηθεί με τον τρόπο που αρμόζει στον μεγάλο αυτό αγωνιστή της Επανάστασης.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ως επικεφαλής των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, εξέφρασε την πλήρη στήριξη της στην πρόταση του Δήμου Σερρών για την απονομή, από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, του βαθμού του Στρατηγού στον Εμμανουήλ Παπά.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του ο Αλέξανδρος Χρυσάφης πρόσφερε στην ΠτΔ μια μαρμάρινη πλάκα με το σύμβολο του Δήμου Σερρών καθώς και την επετειακή έκδοση των 100 χρόνων 1913-2013 ιστορίας της πόλης.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice