OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Κιλκίς: Ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση για τα αδέσποτα ζώα

Ο Δήμος Κιλκίς ξανανοίγει το δημόσιο διάλογο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας τους διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση

την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 19:00.

Η συζήτηση γίνεται με την συνεργασία και υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Γενικού Νοσοκομείου, του Δασαρχείου, του Φιλοζωικού Συλλόγου, του Κυνηγετικού Συλλόγου και του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κιλκίς.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση θα απευθύνει ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ενώ εισηγήσεις θα αναπτύξουν ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Μπαλάσκας, η Πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου Κιλκίς Σωτηρία Χατζηπανάγου, ο εκπαιδευτής σκύλων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς  Ηρακλής Συγγουρίδης, η Προϊσταμένη του τμήματος  εξωτερικών ιατρείων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς Γεωργία Σωτηριάδου,  ο ιδιώτης – κτηνίατρος και συνεργάτης του Δήμου Κιλκίς Ανέστης Καραμήτρος, η ψυχολόγος της Διεύθυνσης Πρόνοιας του Δήμου  Ελισάβετ Φρεγγίδου, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς Χαράλαμπος Βασιλειάδης και εκπρόσωπος του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κιλκίς.

 Σύνδεσμος Παρακολούθησης:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/82049808428?pwd=QWg3SVdUL2UrN2hXS0RQb1I3cnJkZz09

Meeting ID: 820 4980 8428
Passcode: 123456789

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

 

Σχετικά Άρθρα

Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον νέο Διοικητή της IV Μεραρχίας Πεζικού «Πελοπόννησος»- ΔΙΚΕ

otavoice

Δ. Πάρου: Συμμετοχή σε τηλεδιάσκεψη με την Αν. Προϊσταμένη του ΟΑΣΠ

otavoice

Δ. Ηλιούπολης: “Το Καρναβάλι πλησιάζει με δρώμενα για μικρούς και μεγάλους”

otavoice

O Χωμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός τίμησε τον Δήμαρχο Κιλκίς

otavoice

Δ. Πτωχός: «Η συνεργασία μας είναι ουσιαστική και σημαντική»

otavoice

Αποκριάτικες λυρικές βραδιές στο ιστορικό Δημαρχείο Κεντρικής Κέρκυρας

otavoice