OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θήρας: Συνεχίζεται η ψηφιακή καταγραφή των αδέσποτων

Ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια του προγράμματος διαχείρισης των αδέσποτων σκύλων συνεχίζει την περισυλλογή, εμβολιασμό, στείρωση και ψηφιακή καταγραφή όλων των αδέσποτων ζώων παράλληλα με το καθημερινό πρόγραμμα σίτισης σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.

Αναγνωρίζοντας ότι η γενεσιουργός αιτία των αδέσποτων ζώων είναι η εγκατάλειψη των δεσποζόμενων και χωρίς ηλεκτρονική σήμανση, έχει ήδη δημιουργήσει το Δημοτικό Μητρώο των δεσποζόμενων σκύλων, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του οποίου ελέγχεται και ενημερώνεται σε καθημερινή βάση.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ευχαριστεί όλους τους συνεπείς ιδιοκτήτες των δεσποζόμενων σκύλων που έχουν ήδη τσιπάρει και δηλώσει μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας τα πλήρη στοιχεία των ζώων, δωρίζοντας τους την κονκάρδα με τα στοιχεία του Αριθμού Δημοτικού Μητρώου του σκύλου τους.

Χίλιες κονκάρδες αριθμημένες με τα στοιχεία του Δημοτικού μητρώου καθώς και τρεις συσκευές ψηφιακής αναγνώρισης, χορηγήθηκαν δωρεάν στο Δήμο από την οργάνωση ZERO STRAY PAWJECT με την οποία ο Δήμος έχει συνάψει σύμφωνο συνεργασίας από το 2020.

 

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice