OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Διορισμός Γενικού Γραμματέα στον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Ενισχύεται σημαντικά, από σήμερα, το δυναμικό του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας με τον διορισμό του Κωνσταντίνου Κόκκινου στη θέση του μετακλητού Γενικού Γραμματέα.

Μία θέση “κλειδί” για τη λειτουργία του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας, αφού ο κ. Κόκκινος θα υποστηρίζει τη Δήμαρχο Αθανασία Στιβακτή, στα διοικητικά της καθήκοντα και θα αναλάβει το δύσκολο έργο του συντονισμού όλων των Υπηρεσιών του Δήμου, αφού θα προΐσταται του προσωπικού και θα ασκεί ανώτατη εποπτεία και έλεγχο των Υπηρεσιών.

Βασικός στόχος του θα είναι η παραγωγή αποτελεσματικού έργου από το σύνολο των υπαλλήλων προς όφελος του Δήμου και των δημοτών και η εξασφάλιση επίτευξης των στόχων που θα αποφασίζονται από τα πολιτικά όργανα του Δήμου.

Η επιλογή του Κωνσταντίνου Κόκκινου για την καίρια θέση του Γενικού Γραμματέα θεωρούμε πως είναι η καλύτερη δυνατή, δεδομένης της πολύπλευρης και μακρόχρονης εμπειρίας του σε θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πρόκειται για έναν άνθρωπο με γνώσεις, ικανότητες, ήθος και ωριμότητα, που θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για το μέλλον του Δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας!

Σχετικά Άρθρα

Ν. Χαρδαλιάς για διαφθορά: «Ή αυτοί ή εμείς»

otavoice

ΧΥΤΑ Φυλής: Νεκρός οδηγός απορριμματοφόρου του Δήμου Αθηναίων- Παρασύρθηκε από το όχημά του

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

otavoice

Η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει την ενεργειακή δημοκρατία προς όφελος των πολιτών

otavoice

Δ. Πτωχός για πανώλη: «Έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες μας, καμία απειλή για τον άνθρωπο»

otavoice

Το αρχαιολογικό μουσείο της Τήλου εγκαινίασε η υπ. Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη

otavoice