OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Πλατανιά: Ολοκληρώθηκαν τα έργα στον οικισμό Γριμπιλιανών της ΔΕ Κολυμβαρίου

Ο Δήμος Πλατανιά ολοκλήρωσε τις προηγούμενες μέρες την ολική ανακατασκευή με τοποθέτηση και νέου ασφαλτοτάπητα, στον οικισμό Γριμπιλιανών της ΔΕ Κολυμβαρίου του Δήμου Πλατανιά .

Για την παραπάνω οδό απαιτείτο πλήρης ανακατασκευή, λόγω των αλλεπάλληλων κατασκευών υπόγειων δικτύων ΟΚΩ.

Ο Δήμος, το προηγούμενο διάστημα με ίδια μέσα είχε προβεί σε προσωρινή αποκατάσταση της παραπάνω οδού και μετά την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών, προχώρησε στην ανακατασκευή και πλήρη ασφαλτόστρωση της οδού, μήκους περίπου 1.800 μέτρων.

Η ασφαλτόστρωση ανακατασκευάστηκε στο πλαίσιο των αντισταθμιστικών οφελημάτων που έχει εξασφαλίσει ο Δήμος Πλατανιά από τον ΑΔΜΗΕ, λόγω της μεγάλης όχλησης, από τις εργασίες για την τοποθέτηση του καλωδίου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας, που είχε υποστεί ο Δήμος Πλατανιά.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ. Καβάλας: Αποκαλυπτήρια του μνημείου τιμής και μνήμης του Τηλέμαχου Τσιμηρίκα

otavoice

71η Ανθοκομική Κηφισιάς: Το πρόγραμμα εκδηλώσεων – Αναβολή σήμερα συναυλίας “Passepartout Band”

otavoice

Δ. Ηρακλείου: Έληξε η κατάληψη της Βασιλικής του Αγίου Μάρκου

otavoice

Ο Ιωάννης Κακκαβάς νέος άμισθος σύμβουλος του Δημάρχου Αγράφων

otavoice

Δ. Ωρωπού: Η φύση ξαναβρίσκει τη φωνή της στον Κάλαμο!

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: “Υλοποιούμε καθημερινά παρεμβάσεις και στους 66 δήμους της Αττικής”

otavoice