OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου με τον Υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών τη Δευτέρα (19/7), όπου ο Υπουργός Μάκης Βορίδης υποδέχθηκε τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Θεόδωρο Αμπατζόγλου.

Ο κ. Αμπατζόγλου παρουσίασε στον κ. Βορίδη τις προτάσεις έργων που έχουν κατατεθεί από το Δήμο Αμαρουσίου για χρηματοδότηση από προγράμματα όπως το «Αντώνης Τρίτσης» και το «Φιλόδημος ΙΙ», τις ανάγκες που έχει ο Δήμος σε μόνιμο προσωπικό για συγκεκριμένες ειδικότητες και τις πρωτοβουλίες που λαμβάνει η Δημοτική Αρχή προκειμένου να προχωρήσουν μεγάλα εμβληματικά έργα που θα βελτιώσουν το κυκλοφοριακό όχι μόνο στο Μαρούσι αλλά στον ευρύτερο Βόρειο τομέα των Αθηνών.

Επιπλέον συζητήθηκαν ευρύτερα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και ειδικότερα όπως η περαιτέρω στήριξη των Δήμων για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ο Γ. Μώραλης στην εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Ε.Ν.

otavoice

Υπαίθρια όργανα γυμναστικής στην πλατεία Κυκλάδων του Δ. Νέας Ιωνίας

otavoice

ΛΑΣΥ Θεσσαλίας: «Διορισμός μόνιμου γιατρού στο Περιφερειακό Ιατρείο Βραγκιανών»

otavoice

Π.Κρήτης: Σύσκεψη στην Π.Ε. Χανίων με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

otavoice

Τρεις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας

otavoice

Π.Ε. Αρκαδίας: «Αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά η κακοκαιρία»

otavoice