OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δεκάλεπτο ντοκιμαντέρ του Δήμου Γρεβενών για τις πολιτιστικές διαδρομές του ”IT CULTURE”

Στο πλαίσιο του διασυνοριακού προγράμματος εδαφικής συνεργασίας INTERREGIPA CBC GreeceAlbania (2014-2020) με ακρωνύμιο IT CULTURE, ο Δήμος Γρεβενών προχώρησε στη παραγωγή ενός δεκάλεπτου ντοκιμαντέρ, το οποίο προβάλλει πολύπλευρα και τεκμηριωμένα τις νέες πολιτιστικές διαδρομές των Γρεβενών.

Εικόνες τοπίων απαράμιλλης ομορφιάς, πλαισιωμένες από υποβλητική μουσική και αφήγηση προσφέρουν στον θεατή δέκα λεπτά αισθητικής απόλαυσης προσκαλώντας τον να επισκεφτεί από κοντά και να απολαύσει ολοκληρωμένη πια την εμπειρία του πολιτισμού των Γρεβενών.

Πέτρινα γεφύρια, εκκλησίες, μοναστήρια, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και χωριά αποτελούν τα βασικά τουριστικά αξιοθέατα που παρουσιάζονται στο πλούσιο αυτό οπτικοακουστικό υλικό το οποίο έρχεται να συμπληρώσει άλλες δράσεις του IT CULTURE όπως οι ενημερωτικές πινακίδες με QR codes αλλά και οι ψηφιακές οθόνες αφής που έχουν ήδη τοποθετηθεί σε σημεία υψηλής επισκεψιμότητας του Δήμου.

Υπενθυμίζεται ότι οι χρήστες μπορούν να αντλήσουν εμπεριστατωμένη πληροφόρηση για τα πολιτιστικά σημεία ενδιαφέροντος των τεσσάρων διαδρομών του IT CULTURE στην ηλεκτρονική πλατφόρμα http://roadstoculture.eu/el/, από ένα πλήθος φωτογραφιών, 360° videos και χαρτών.

Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε για πρώτη φορά στο Διεθνές Συνέδριο κλεισίματος του έργου IT CULTURE που οργάνωσε διαδικτυακά ο Δήμος Γρεβενών την Τετάρτη (25/8), παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σοφίας Ζαχαράκη και του Βουλευτή Γρεβενών, κ. Ανδρέα Πάτση αποσπώντας τις καλύτερες κριτικές.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αθηναίων: Αυξημένα μέτρα ασφαλείας λόγω ισχυρών ριπών ανέμου στην Αττική

otavoice

Απόλυτα καθαρές οι παραλίες του Δήμου Λαυρεωτικής

otavoice

Δήμος Ηλιούπολης: Άμεση λήψη μέτρων για την Προστασία των Αδέσποτων ζώων

otavoice

Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας: «Βασική προτεραιότητα η συνεχής αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού»

otavoice

Άμεσα και με ασφάλεια εκκενώθηκε η παιδική κατασκήνωση του Δήμου Ασπροπύργου

otavoice

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice