OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους

Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τους πληγέντες συμπολίτες μας από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε πλήρη συντονισμό με τη ΚΕΔΕ. 

O σεισμόπληκτος Δήμος στις δύσκολες στιγμές που περνούν οι πυρόπληκτοι συμπατριώτες μας, είναι δίπλα τους. Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά και στην περίπτωση των συνανθρώπων μας, που προσπαθούν να σώσουν τις περιουσίες τους αλλά και την ίδια τους την ζωή από την πύρινη λαίλαπα που κατακαίει πολλές περιοχές της Ελλάδας. 

Γι’ αυτό τον λόγο από τη Δευτέρα 9 Αυγούστου από τις 09.00 -14:00 και 18:00-21:00 και κάθε μέρα τις ίδιες ώρες έως τις 14 Αυγούστου 2021 στους χώρους συγκέντρωσης :

 1.Κλειστό Γυμναστήριο πόλεως Σάμου (όπισθεν ΔΟΥ) τηλ: 2273028051

2.Εγκαταστάσεις Δήμου στη Χώρα Σάμου τηλ: 227391594 

Η συγκέντρωση των ειδών θα γίνεται με την ευθύνη της Κοινωνικής Υπηρεσίας και της Π.Π. του Δήμου. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια εθελοντών και εθελοντριών για την καλύτερη οργάνωση της δράσης ( δήλωση συμμετοχής στο τηλ 6977256896)

Συγκεντρώνονται συσκευασμένα τρόφιμα μακράς διάρκειας , εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, είδη προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, παιδικές πάνες, μωρομάντηλα, αντισηπτικά, γάζες, ισοτονικά, σκυλοτροφές , γατοτροφές.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 6932592046- 6977256896- 6985874363.

Ο Δήμος γνωστοποίησε ήδη αρμοδίως ότι αν παραστεί ανάγκη μπορεί να φιλοξενήσει παιδιά με τους συνοδούς τους από τις πυρόπληκτες περιοχές. 

Από τη ΚΕΔΕ και το Πρόεδρος της , γνωστοποιήθηκε ότι σε συνεννόηση με τους Δήμαρχους των πληγεισών περιοχών καταγράφονται συνεχώς οι άμεσες ανάγκες τους ώστε η βοήθεια που θα παρέχεται να είναι αποτελεσματική και ουσιώδης. Δημιουργήθηκε έτσι μια φόρμα καταγραφής για το τι μπορεί κάθε φορέας ή ιδιώτης να συγκεντρώσει και να διαθέσει στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Αναλυτικά την επιστολή μπορείτε να τη δείτε στο παρακάτω link: https://kede.gr/…/%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%9F… 

Και εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε στην προσπάθεια κάλυψης των αναγκών που προέκυψαν συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα: https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfN6i4UqvMo5i…/viewform 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Σέρρες: Διακοπή υδροδότησης από βλάβη του δικτύου

otavoice

Μαρία Καμμά: Η Τήλος έδειξε πάλι την ανθρωπιά της

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σβήστηκε η φωτιά στην παρολύμπια περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου

otavoice

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: “Περί… δημοσιογραφίας ο λόγος!”

otavoice

Δ. Μαραθώνος: Μεταφορά τροφίμων και νερών με έμφαση στον Βαρνάβα

otavoice

Ευχές για την εορτή της Παναγίας, του δημάρχου Ζακύνθου και Προέδρου ΠΕΔΙΝ

otavoice