OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Αχαρνών: Ένα από τα πρώτα πέντε θεματικά ΙΕΚ της Ελλάδας στις Αχαρνές

Ένα από τα πρώτα 5 θεματικά ΙΕΚ της χώρας θα βρίσκεται πλέον στον δήμο Αχαρνών. Η αναβάθμιση του Δημόσιου ΙΕΚ Αχαρνών επετεύχθη χάρη στην επιμονή του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού ο οποίος μετά τη σχετική ανακοίνωση δήλωσε:

“Ήταν 1η Ιουλίου όταν μαζί με τον Βασίλη Οικονόμου είχαμε βρεθεί στο Υπουργείο Παιδείας για να συναντήσουμε τον Γενικό Γραμματέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Δια Βίου Μάθησης και Νεολαίας κ. Βούτσινο. Κύριο θέμα της συζήτησής μας ήταν η αναβάθμιση του Δημόσιου ΙΕΚ Αχαρνών και η ανάδειξή του σε ένα από τα πρώτα πέντε θεματικά ΙΕΚ της χώρας.

Η χθεσινή ανακοίνωση μας χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς μια δομή που εδρεύει στην πόλη μας αναβαθμίζεται, αναδεικνύεται στο μοναδικό ΙΕΚ «Φυσικού Περιβάλλοντος, Αθλητισμού και Αναψυχής», στοχεύοντας σε συγκεκριμένους αναπτυξιακούς τομείς με την εφαρμογή καινοτόμων μεθόδων και καλών πρακτικών.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γ.Γ. κ Βούτσινο, την υπουργό παιδείας κ. Κεραμέως και να ευχηθώ καλή επιτυχία στη διευθύντρια κ. Ρόδω Πυροβολάκη και το προσωπικό του ΙΕΚ, που είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις. Οι Αχαρνές βρίσκονται με ισχυρή εκπροσώπηση στον νέο χάρτη της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice