OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Περ. Αττικής: Έκτακτες Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Επαρχιακή Οδό Π. Επιδαύρου – Μεθάνων για την υλοποίηση κινηματογραφικών γυρισμάτων

Μετά από αίτημα εταιρείας τηλεοπτικής παραγωγής για σειρά που θα προβληθεί σε διεθνές συνδρομητικό κανάλι η Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Νήσων παραχώρησε την σχετική έγκριση.

Για την εξυπηρέτηση των γυρισμάτων, θα χρειαστεί να διακοπεί η κυκλοφορία στην Επαρχιακή Οδό Π. ΕπιδαύρουΜεθάνων από το ύψος της διασταύρωσης για Κολιάκι μέχρι το νότιο τμήμα του δρόμου, στη διασταύρωση για Δρυόπη (Δήμος ΤροιζηνίαςΜεθάνων). Στον Ισόπεδο Κόμβο Δρυόπης και στον Ανισόπεδο Κόμβο Δρυόπης (Μύλος) η κυκλοφορία θα γίνεται με εκτροπή των οχημάτων προς ΔρυόπηΤραχειά Αργολίδας.

Πιο συγκεκριμένα, το κλείσιμο του δρόμου θα αφορά στις ώρες 07:00 π.μ.-19:00 μ.μ. τις ημέρες 24 & 25 Αυγούστου και 7, 8, 9 Σεπτεμβρίου.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Λιμενικού Σώματος, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου ΤροιζηνίαςΜεθάνων. Μέσα από τα επεισόδια της σειράς θα αναδειχθούν οι ομορφιές του τόπου, καθώς η προβολή της περιοχής θα είναι τεράστια σε παγκόσμιο επίπεδο .

Επίσης, τα πολυπληθή συνεργεία θα φιλοξενηθούν στην γύρω περιοχή, για τα αντίστοιχα χρονικά διαστήματα . Οι Δήμοι Επιδαύρου & Τροιζηνίας-Μεθάνων, φορείς της περιοχής και οι τοπικές επιχειρήσεις έχουν αγκαλιάσει με ενθουσιασμό τα γυρίσματα της σειράς.

Η Περιφέρεια παρακαλεί για την κατανόησή σας. Η Περιφέρεια Π.Ε. Νήσων στηρίζει προσπάθειες που σκοπό έχουν την ανάπτυξη και την προβολή της Περιφέρειάς.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice