OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Αποστολόπουλος στο OTAVOICE: “Restart για την Αυτοδιοίκηση στην 85η ΔΕΘ”

Με δικό της περίπτερο συμμετέχει στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, από το οποίο οι επισκέπτες ενημερώνονται για τις δράσεις και το έργο της ΚΕΔΕ και των φορέων της, όπως του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της ΠΕΤΑ.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών που έχουν επισκεφθεί μέχρι τώρα το περίπτερο είναι μεγάλο ενώ όλη η Αυτοδιοίκηση της χώρας… παρελαύνει από εκεί και οργανώνεται για το σημαντικό restart που επιχειρεί από την Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αυτό τόνισε και στην κάμερα του OTAVOICE o Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού και Πρόεδρος ΙΤΑ κ. Ηλίας Αποστολόπουλος.

“Η Κ.Ε.Δ.Ε. μαζί με Ι.Τ.Α. (Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και Π.Ε.Τ.Α. («Πληροφόρηση – Επιμόρφωση – Τοπική Ανάπτυξη») είναι παρούσες στη ΔΕΘ. Η αλήθεια είναι πως μας έλειψαν οι διαζώσης συναντήσεις εξαιτίας της πανδημίας” εξήγησε αρχικά ο κ. Αποστολόπουλος και συνέχισε: “Πραγματοποιήσαμε συμβούλιο στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης ενώ παράλληλα είχαμε συναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης για να θέσουμε τα ζητήματά μας και περιμένουμε λύσεις στα καίρια προβλήματα που μας απασχολούν. Η ΔΕΘ δείχνει αλλά και είναι ένα σημαντικό restart για την Αυτοδιοίκηση”.

Η Θεσσαλονίκη θα συνεχίσει βέβαια να είναι το “κέντρο” της Αυτοδιοίκησης, μιας και το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ φέτος θα πραγματοποιηθεί 14-16 Οκτωβρίου στη συμπρωτεύουσα. Αυτό άλλωστε ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου και τους υποδέχθηκε ο δήμαρχος της πόλης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Φυσικά θα υπάρξουν κι άλλες δράσεις όπως αποκάλυψε ο κ. Αποστολόπουλος στην κάμερα του OTAVOICE.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ OTAVOICE:

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice