OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ελασσόνας: Διανομή Ρουχισμού από το Κοινωνικό Παντοπωλείο – Κοινωνικό Βεστιάριο

Διανομή ρουχισμού θα πραγματοποιήσει ο Δήμος Ελασσόνας στο πλαίσιο της στήριξης ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Ελασσόνας μέσω του Κοινωνικού ΠαντοπωλείουΚοινωνικού Βεστιαρίου του δήμου, παρέχει ουσιαστική βοήθεια (είδη πρώτης ανάγκης) σε απόρους δημότες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που δεν διαθέτουν αγοραστική δύναμη και διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού.

Η διάθεση του ρουχισμού στους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους σεισμόπληκτους που έχουν εγγραφεί σε αυτό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (8/9) και την Πέμπτη (9/9) και ώρα 09:00 π.μ. – 13:00 μ.μ. στο χώρο του Δημοτικού ΩδείουΔήμου Ελασσόνας ( δίπλα στο Τοξωτό Πέτρινο Γεφύρι ).

Η διανομή θα γίνει σύμφωνα με τους κανόνες για την αποφυγή συγχρωτισμού και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας τόσο των ανθρώπων του Κοινωνικού Παντοπωλείου όσο και των ωφελούμενων (Υποχρεωτική Μάσκα και Γάντια). Καλούνται οι ωφελούμενοι να φέρουν μαζί τους τσάντες για τη μεταφορά του ρουχισμού.

Για επιπλέον πληροφορίες οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το γραφείο του Κοινωνικού Παντοπωλείου και την Αντιδήμαρχο ΠολιτισμούΚοινωνικής Πρόνοιας και Διοικητικών Θεμάτων κα ΚαρκαβανίδουΣκρέτα Ευφροσύνη στα τηλέφωνα: 2493025440 και 6945591722.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηλιούπολης: Ολοκλήρωση μελέτης του επικίνδυνου σημείου Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Σε ταχείς ρυθμούς, η ανάπλαση του κεντρικού οδικού άξονα της Κυπρίων Αγωνιστών

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι Κινηματογραφικές Βραδιές

otavoice

Δ. Ωραιοκάστρου: 6ο Αντάμωμα Παράδοσης και Πολιτισμού

otavoice

Δ.Πειραιά: Συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης

otavoice

Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων με κτηνοτρόφους του Δήμου – Οι αποφάσεις που ελήφθησαν

otavoice