OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας: «Ασφαλής και υγιής με βιώσιμη κινητικότητα» από το ΚΔΑΠ του Δήμου Καρδίτσας

Με πολύ κέφι και φαντασία και με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η πρώτη Δράση του ΚΔΑΠ Καρδιτσομαγούλας με τίτλο: «Με ένα φανταστικό ποδήλατο γνωρίζω τις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες» την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου. Τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π 2, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Καρδίτσας για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» μαζί με τους εμψυχωτές , είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις Χώρες της Ευρώπης, με ένα φανταστικό ποδήλατο που κατασκευάστηκε με ανακυκλώσιμα υλικά και με τη χρήση εποπτικού υλικού, δημιούργησαν έναν χάρτη , κάνοντας τον γύρο της Ευρώπης με το «Φανταστικό» ποδήλατό τους .

Το ταξίδι ξεκίνησε από τη χώρα μας, με στάσεις σε όλες τις Ευρωπαϊκές Πρωτεύουσες. Ένας από τους στόχους της δράσης, ήταν μέσα από το φανταστικό ταξίδι αυτό, τα παιδιά να γνωρίσουν τον πολιτισμό της κάθε Ευρωπαϊκής χώρας, να μάθουν τη δυναμική και το ρόλο του ποδηλάτου στην καθημερινότητα των ανθρώπων, αλλά και στο περιβάλλον και την «Ασφαλήυγιή και βιώσιμη κινητικότητα».

Τα στελέχη του ΚΔΑΠ ευχαριστούν θερμά τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Παιδείας και Πολιτισμού κ. Στέφανο Θεολόγη, την Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Πολιτισμού κ.Παρασκευή Σδρόλια, την κ. Ναταλία Τζέλλου Προϊσταμένη Τμήματος ΠρογραμματισμούΔιεύθυνση Προγραμματισμού, Πληροφορικής & Διαφάνειας και όλους όσοι συνέβαλαν για την επιτυχή υλοποίηση της δράσης.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων ημερών για την ΕΕΚ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice

Δ.Πεντέλης: Έκτακτη επιχορήγηση 1εκ. ευρώ. από το Υπουργείο Εσωτερικών

otavoice