OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

«Μπροστά Μαζί»: «Συνάδελφοι της αντιπολίτευσης… ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ!!!»

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Πεντέλης “Μπροστά Μαζί” αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος χαρακτηρίζεται «Αρχιερέας της διαπλοκής» ενώ ο επικεφαλής του συνδυασμού Λευτέρης Κοντουλάκος, κάνει λόγο για στόχο για κοινή κάθοδο της αντιπολίτευσης στις δημοτικές εκλογές του 2023 και αναλυτικά ανάφερε:

Τα τελευταία δύο χρόνια, παλεύουμε ανεξαρτήτως κόμματος, χρώματος και προσωπικών φιλοδοξιών, για να σώσουμε ότι σώζεται από τα χέρια του ιδρυτή της Συμπολιτείας και αρχιερέα της διαπλοκής, Μανώλη Γραφάκου, αλλά και της μαριονέτας δημάρχου του, Δήμητρας Κεχαγιά.
Μην αυτοπυροβολήστε!!!
Ο στόχος είναι άλλος και είναι μπροστά μας, είμαι σίγουρος πως θα πρυτανεύσει η λογική και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί, την κοινή μας πορεία στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, τον Οκτώβριο του 2023.
Άλλωστε το έχουμε υποσχεθεί, ΟΧΙ στους εαυτούς μας, αλλά στους συμπολίτες μας, πως όλοι μαζί είμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση που θα σφραγίσει την Συμπολιτεία για πάντα στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, ως την χειρότερη και πιο επικίνδυνη διοίκηση που πέρασε ποτέ από το Δήμο Πεντέλης.

Σχετικά Άρθρα

ΠΔΕ: Συνάντηση για την ψηφιακή μετάβαση, Θ. Βασιλόπουλου με δήμαρχο Αιγιαλείας

otavoice

Εθελοντική δράση συλλογής απορριμμάτων στη Νέα Ιωνία

otavoice

Δήμος Αθηναίων: «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την ελευθερία της»

otavoice

Δ.Ήλιδας: Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά Beach Volley Κουρούτας

otavoice

Δήμος Αθηναίων: Ανοιχτά τα προαύλια σχολείων και το καλοκαίρι

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Βιωματικό σεμινάριο ΚΑΡΠΑ, για τα παιδιά του καλοκαιρινού camp

otavoice