OTA VOICE
Video Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πατούλης στο OTAVOICE: “Η ΔΕΘ φιλοξενεί την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της χώρας”

Επίσκεψη Πατούλη στην 85η ΔΕΘ

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε στην πρώτη μέρα των εγκαινίων της 85ης ΔΕΘ, η οποία πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει με δικό της περίπτερο, όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για τις προτεραιότητες που έχει θέσει η Περιφέρεια σε σχέση με την ενίσχυση της εξωστρέφειας, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, αλλά και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει προκειμένου να ανοίξουν νέοι ορίζοντες.

Στόχος του κ. Πατούλη άλλωστε όπως έχει επαναλάβει πολλάκις είναι η αναπτυξιακή επανεκκίνηση της Αττικής, με σχέδιο και όραμα!

Επανεκκίνηση και στην μετά covid εποχή με τη ΔΕΘ να αποτελεί προπομπός όλων όσων θα έρθουν τόσο στην Αττική όσο και στην Ελλάδα γενικότερα, όπως τονίζει χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης στο OTAVOICE.

“Είμαστε εδώ στη ΔΕΘ και στο ξεκίνημα της μετά covid εποχής. Παράλληλα όμως είμαστε εδώ για να αντιληφθούν όλοι ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Περιφέρεια που δουλεύουν για μια καλύτερη Αττικής. Θέλω να τους συγχαρώ όλους αλλά και εκείνους που έκαναν το καλύτερο δυνατό για να είναι η ΔΕΘ πάλι εκείνη που φιλοξενεί την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της χώρας μας”.

Παράλληλα ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε και στα μέτρα που λαμβάνει η Περιφέρεια αλλά και στις συντονισμένες ενέργειές της εν όψει του χειμώνα, μετά και το δύσκολο καλοκαίρι που η Αττική επλήγη από τις φωτιές.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΗ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ OTAVOICE:

Σχετικά Άρθρα

Το “Tilos Youth Summit”, απάντησε στον κίνδυνο ερημοποίησης

otavoice

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice