OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στον αγιασμό του Ηλυσιακού ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας

Παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα τελέστηκε στο Δημοτικό Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, το απόγευμα της Τρίτης (14/9), ο καθιερωμένος Αγιασμός της ομάδας ποδοσφαίρου του Ηλυσιακού.

Ο κ. Θώδας ευχήθηκε στους παίκτες, τους τεχνικούς και το Δ.Σ της ομάδας μία καλή και επιτυχημένη ποδοσφαιρική σεζόν, επαναλαμβάνοντας την αμέριστη στήριξη του Δήμου Ζωγράφου στην ομάδα της πόλης. «Εύχομαι μια καλή και γεμάτη επιτυχίες νέα αθλητική χρονιά. Ο Ηλυσιακός δεν είναι μόνο μία ομάδα της πόλης μας, είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ποδοσφαιρικό «γίγνεσθαι». Ο Δήμος Ζωγράφου θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας, αρωγός σε όλους τους στόχους της», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το παρών στον Αγιασμό του έδωσαν ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης και ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου Γιώργος Γιαννακόπουλος. Στην τελετή παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας, Καθαριότητας και Μηχανολογικού Εξοπλισμού Δήμος Μπουλούκος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice