OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Τατούλης: “Καλούμε τον κ. Νίκα να συμμορφωθεί στις οδηγίες του ΕΟΤ”

Η παρέμβαση του ΕΟΤ για το σποτ τουριστικής προβολής της Περιφέρειας έφερε και την αντίδραση του πρώην Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη.

“Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως σε ό,τι αφορά τις τροποποιήσεις που έπρεπε να γίνουν στο συγκεκριμένο σποτ, με δεδομένο ότι δημοσιοποιήθηκε χωρίς να έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις όπως προβλέπει η κείμενη Νομοθεσία” αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης: “Νέα Πελοπόννησος” ενώ προσθέτει:

“Καλούμε τον κ. Νίκα να συμμορφωθεί άμεσα με τις οδηγίες του ΕΟΤ και να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας στην πολιτική ηγεσία και στους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΟΤ για την άμεση παρέμβαση τους σχετικά  με το σποτ τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Επιβεβαιωθήκαμε πλήρως σε ό,τι αφορά τις τροποποιήσεις που έπρεπε να γίνουν στο συγκεκριμένο σποτ, με δεδομένο ότι δημοσιοποιήθηκε χωρίς να έχει λάβει τις απαιτούμενες εγκρίσεις όπως προβλέπει η κείμενη Νομοθεσία.

Καλούμε τον κ. Νίκα να συμμορφωθεί άμεσα με τις οδηγίες του ΕΟΤ και να προβεί στις απαραίτητες τροποποιήσεις.

Καλούμε τον κ. Νίκα σε τόσο σημαντικά θέματα να σταματήσει το λαϊκισμό, τον αυτοσχεδιασμό και τον ερασιτεχνισμό και να ενεργεί με επαγγελματισμό και γνώση σύμφωνα με τις  οδηγίες από ειδικούς επιστήμονες σε θέματα στρατηγικής, branding και marketing plan.

Καλούμε τον κ. Νίκα να σταματήσει να ενεργεί επιπόλαια και διχαστικά σε ζητήματα όπως ο τουρισμός όπου απαιτούνται ευρύτερες συναινέσεις, συνέργειες και συνεργασίες”.

Σχετικά Άρθρα

Σέρρες: Διακοπή υδροδότησης από βλάβη του δικτύου

otavoice

Μαρία Καμμά: Η Τήλος έδειξε πάλι την ανθρωπιά της

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σβήστηκε η φωτιά στην παρολύμπια περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου

otavoice

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: “Περί… δημοσιογραφίας ο λόγος!”

otavoice

Δ. Μαραθώνος: Μεταφορά τροφίμων και νερών με έμφαση στον Βαρνάβα

otavoice

Ευχές για την εορτή της Παναγίας, του δημάρχου Ζακύνθου και Προέδρου ΠΕΔΙΝ

otavoice