OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Ο Δήμαρχος Σιντικής στο OTAVOICE: “Σήμερα κερνάω, γιατί ένα όραμα, το διυλιστήριο νερού, γίνεται πραγματικότητα”

Ο δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης από το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, όπου παρευρέθηκε στην έναρξη του ετήσιου τακτικού συνέδριου της ΚΕΔΕ, μίλησε στην κάμερα του OTAVOICE.GR και στον συνεργάτη μας Βασίλη Περδικίδη.

“Μια μεγάλη ημέρα η σημερινή για το Σιδηρόκαστρο, για τον δήμο μας” ανέφερε ο κ. Δομουχτσίδης. “Σήμερα κερνάω”, είπε χαριτολογώντας. Αιτία η ανακοίνωση ενός σημαντικού έργου, η αναβάθμιση του διυλιστηρίου νερού ένα έργο ύψους 2,6 εκατομμυρίων ευρώ. Ένα όραμα θα γίνει πραγματικότητα και οι δημότες θα απολαμβάνουν καλύτερης ποιότητας νερό και μεγαλύτερης ποσότητας, είπε περιχαρής ο δήμαρχος Σιντικής.

Στην ενδιαφέρουσα συνέντευξη απαντά στα ερωτήματα για τον κρατικό προϋπολογισμό, για τα νέα δεδομένα και τις αυξημένες απαιτήσεις, για την πορεία των προγραμμάτων ΕΣΠΑ και τον “Αντώνης Τρίτσης”, για τις αυξημένες ανάγκες των δήμων σε ανθρώπινο δυναμικό και πόρους. Πήραμε πάνω μας πολλές ευθύνες και αρμοδιοότητες χωρίς να έχουμε τα απαραίτητα εργαλεία, αλλά παρόλα αυτά δείξαμε πως οι δήμοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε και να λειτουργήσουμε καλύτερα από τον κρατικό μηχανισμό επεσήμανε ο κ. Δομουχτσίδης.

Ενδιαφερόμαστε περισσότερο από μια απρόσωπη δημόσια διοίκηση και είμαστε κοντά στον πολίτη, τόνισε. Επίσης ανέφερε πως έχουμε στο δήμο μας, 13 έργα σε υλοποίηση και δεν έχουμε το προσωπικό για να κάνουμε επίβλεψη. Περιμένουμε λύση.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του δημάρχου Σιντικής.

Σχετικά Άρθρα

Π.Ι.Ν: Ένταξη δύο πράξεων, προϋπολογισμού άνω των 5 εκατ. ευρώ στο ΕΣΠΑ 2021-27

otavoice

Κ.Τζιούμης: «Προχωράμε τη δημιουργία Πάρκου Μνήμης, κρατάμε ζωντανή την ιστορία μας»

otavoice

Δ.Αιγάλεω: Γιορτινό κλίμα στην Καλοκαιρινή Γιορτή των Τμημάτων Κολύμβησης

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για την αποπεράτωση του κλειστού γυμναστηρίου Ψαχνών

otavoice

Δ.Μαλεβιζίου: Τιμήθηκε η μνήμη των καταδρομέων, Ν. Καβροχωριανού και Η. Τούλη

otavoice

Αναβιώνει και φέτος στον Χορτιάτη, το παραδοσιακό «Κουρμπάνι»

otavoice