OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στο Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» για το νέο ταρτάν ο Δήμαρχος Ζωγράφου

Το Δημοτικό Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης» επισκέφθηκε σήμερα (30/11) ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας για να δει από κοντά το νέο συνθετικό τάπητα που αντικατέστησε το παλιό και φθαρμένο ταρτάν.

Πρόκειται για ένα έργο ύψους 140.000  ευρώ που χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» και αφορά την επανεπίστρωση της φθαρμένης επιφάνειας ταρτάν του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Γρηγόρης Λαμπράκης, με τις εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Ο νέος  συνθετικός τάπητας τελευταίας τεχνολογίας, εγγυάται την ευχρηστία του, την ανθεκτικότητα του σε σχέση με την αθλητική λειτουργία και είναι απόλυτα ασφαλής.

Τον κ. Θώδα συνόδευσαν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Δήμας, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Δημοτολογίου και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Θώδας, «ο Δήμος Ζωγράφου στηρίζει και θα συνεχίσει να  στηρίζει την άθληση στην πόλη. Με την αντικατάσταση του ταρτάν δημιουργούμε έναν ανανεωμένο αγωνιστικό χώρο που θα αξιοποιηθεί από τους  συνδημότες μας, τους αθλητικούς συλλόγους και τα νέα παιδιά προκειμένου να μπορούν όλοι, εύκολα και με ασφάλεια να αθληθούν».

Σχετικά Άρθρα

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά και Κρήτη

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice