OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση Δημάρχου Κόνιτσας με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού

Το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Λαλούσης Χαράλαμπος πραγματοποίησε επίσκεψη στην Ιερά Μονή Παναγίας Μολυβδοσκεπάστης και στο ακριτικό φυλάκιο Μολυβδοσκεπάστου, συνοδευόμενος από τον Διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού Στρατού Αντιστράτηγο Σπανό Αναστάσιο και τον Διοικητή της 8ης Μ. Ταξιαρχίας Ταξίαρχο Σιόρεντα Χρήστο.

Τον Αρχηγό υποδέχτηκε στο ιστορικό φυλάκιο ο Δήμαρχος Κόνιτσας Νικόλαος Εξάρχου, όπου είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πολλά από τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή και σχετίζονται κυρίως με την ασφάλεια της παραμεθορίου, αλλά και με την ανάδειξη του ιστορικού μας πλούτου, που αφορά στο έπος του ’40.

Ο Δήμαρχος εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του για τον τόπο, τονίζοντας παράλληλα την πολύ καλή συνεργασία του Δήμου με την 8η Μ/Π Ταξιαρχία και το 583 Τάγμα Προκαλύψεως.

Την 31η Οκτωβρίου ο Δήμαρχος, εκπροσωπώντας τον Δήμο, παρευρέθη στο Μέτσοβο σε εκδήλωση και επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Ιππικού προς τιμή των πεσόντων της Μεραρχίας Ιππικού κατά το έπος του 1940, μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Ιππικού – Τεθωρακισμένων.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Τρικκαίων: Νέες αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κάλυψη» ενοικίου κατοικιών

otavoice

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: «Αγώνας δρόμου» για τη μετεγκατάσταση του ειδικού σχολείου

otavoice

Δ.Καλαμαριάς: Επίσκεψη Χρύσας Αράπογλου, στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος»

otavoice

Παρουσίαση της έκθεσης «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την Ελευθερία της»

otavoice

Ν. Καραΐσκος- Αιγιάλεια: «Καθαρή πόλη είναι αυτή που την προσέχουν όλοι»

otavoice

Δ.Σπάρτης: Καθαρισμός και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων

otavoice