OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Καρπενησίου: Ανάβουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στα χωριά

Με πρωτοβουλία των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων και τον Συλλόγων των χωριών, τους οποίους και ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία, ο Δήμος Καρπενησίου ανάβει τα χριστουγεννιάτικα δέντρα στα χωριά μπαίνοντας σιγά σιγά σε γιορτινή διάθεση. 

Επίσημα, το Πρόγραμμα των Γιορτών Χειμώνα 2021 – 22 του Δήμου Καρπενησίου ξεκινά το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 με τη φωταγώγηση των δύο φυσικών δέντρων, της Αγάπης και της Ελπίδας, στην κεντρική πλατεία στο Καρπενήσι με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου να πλημμυρίζει την πόλη με χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τη χριστουγεννιάτικη αγορά των νέων της πόλη. 

Το Σαββατοκύριακο  4 και 5 Δεκεμβρίου 2021 οι Πρόεδροι έδωσαν το σύνθημα και φωταγωγήθηκαν τα δέντρα στον Προυσό, στα Φιδάκια και στην Ανιάδα. 

Συνεχίζονται τα ανάμματα των χριστουγεννιάτικων δέντρων την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00 στο Κλαυσί, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου στον Άγιο Νικόλαο στις 18:30, την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στην Καστανιά και στο Νέο Δερμάτι στις 17:00 και τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 στο Καλεσμένο στις 18:00.  

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Βρισκόμαστε στο πλευρό Καθηγητών και Γονέων & Κηδεμόνων

otavoice

Δ. Νέας Ιωνίας: Διοργανώνει εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας Τρίτης Ηλικίας

otavoice

Συνεργασία Δ. Μετεώρων-TERRA THESSALIA για την υποστήριξη χωριών

otavoice

Η ΠΔΕ κατά της εγκατάστασης υπεράκτιων αιολικών πάρκων στον Πατραϊκό Κόλπο

otavoice

Δράση ενημέρωσης για την Άνοια στο Δ. Αμπελοκήπων-Μενεμένης

otavoice

Συνάντηση δημάρχου Θέρμου με Θ. Λιβάνιο- Επιχορήγηση 500 χιλ. ευρώ για φυσικές καταστροφές

otavoice