OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Παράδοση τροφίμων σε 320 οικογένειες των Δήμων Μελών από τον ΣΒΑΠ

Τη Δευτέρα (20/12) στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής του Συνδέσμου και σύμφωνα με τους σκοπούς του καταστατικού του που προβλέπει «βοήθεια στο έργο της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης των Δήμων μελών του», ο Σ.Β.ΑΠ. παρέδωσε στους εκπροσώπους των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων, το γιορτινό γεύμα των Χριστουγέννων σε 320 οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχιας.

Με την προσφορά μας αποδεικνύουμε πως το πνεύμα της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι ζωντανό και μας δίνει ένα αισιόδοξο μήνυμα στην περίοδο των Χριστουγέννων.
Αυτό το μήνυμα θα συγκρατήσουμε για τη νέα χρονιά, ένα μήνυμα που μας δίνει ελπίδα μέσα στις δυσχέρειες της πανδημίας και της κοινωνικοοικονομικής κατάστασης.

Ο Σ.Β.Α.Π. ευχαριστεί την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΕΠΕ, τις εταιρίες ΗΛΙΟΣ Ζυμαρικά και ΛΟΥΞ Αναψυκτικά που μας υποστήριξαν καθώς και το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου που μας διέθεσε χώρο του για τη διανομή των τροφίμων.

Ο Σ.Β.Α.Π. από τη μεριά του θα συνεχίσει να προσφέρει προστασία σε ευπαθή – κοινωνικά και οικονομικά – άτομα και οικογένειες με την κάλυψη πρωτογενών αναγκών στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Σχετικά Άρθρα

Αντίδραση Πελετίδη: Ο Υπουργός Παιδείας συζήτησε το κτιριακό των σχολείων χωρίς τον δήμο Πατρέων

otavoice

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου στην συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής

otavoice

ΠΔΕ: 6,1 εκατ. ευρώ για φιλοξενία και φύλαξη βρεφών, νηπίων, παιδιών και παιδιών ΑμεΑ

otavoice

Η ερημοποίηση της υπαίθρου, ο Έλον Μασκ και η ευθύνη μας για τον τόπο

otavoice

Στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης την Δευτέρα, η Γιορτή Δημοκρατίας

otavoice

Ψηφίστηκε το Στρατηγικό Σχέδιο του Δήμου Πεντέλης

otavoice