OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου επανεξελέγη ο Θανάσης Μελίστας

Πραγματοποιήθηκαν οι δημαιρεσίες στον Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου, κατά την ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης την Κυριακή (9/1).

Το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε το προεδρείο του, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Στην θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου επανεξελέγη ο δημοτικός σύμβουλος, Θανάσης Μελίστας, με διευρυμένη πλειοψηφία. Στις θέσεις του Αντιπροέδρου και του Γραμματέα του Δ.Σ. εξελέγησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι, Σταμάτης Καζαντζής και Ιάσων Λουράντος, αντίστοιχα.

Στη συνέχεια, το Δημοτικό Συμβούλιο εξέλεξε, επίσης, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Συγχαίρω το Προεδρείο και τα μέλη των Επιτροπών του Δήμου μας για την εκλογή τους και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους. Ως Δημοτική Αρχή συνεχίζουμε το δημιουργικό μας έργο, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε, προς όφελος των πολιτών. Εύχομαι και πάλι, σε όλους τους συμπολίτες μας, καλή χρονιά, με υγεία!»

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice

Ο Δ. Πτωχός στην Έκθεση Τεγέας: Έργα, Καινοτομίες και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες

otavoice