OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Συνάντηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Κ. Ζέρβα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο υποδέχθηκε χθες (18/1) στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Ζέρβας έθεσε ζητήματα που αφορούν την ασφάλεια των πολιτών αλλά και την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα από τα δυσκολότερα θέματα που απασχολούν την πόλη.

“Εκείνο που ζήτησα από τον Υπουργό είναι η ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας, η παρουσία τροχονόμων, η παρουσία περισσότερων στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. στους δρόμους μας. Και από την άλλη πλευρά είναι πολύ σημαντική η ενίσχυση και της Δημοτικής Αστυνομίας, που με μόλις 81 άτομα σήμερα κάνει εξαιρετική δουλειά”, ανέφερε ο κ. Ζέρβας.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας, στο ισόγειο του δημαρχιακού μεγάρου, όπου και ενημερώθηκε για σειρά πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί από την υπηρεσία. “Η Δημοτική Αστυνομία επέδειξε στον Υπουργό τις πρωτοβουλίες και τις δυνατότητες που έχει στη διαχείριση προβλημάτων. Υπάρχει μια εξαιρετική συνεργασία που κάθε μέρα οικοδομείται σε μεγαλύτερο βαθμό και σε υψηλότερο επίπεδο με τη συνεργασία και της Ελληνικής Αστυνομίας”, σημείωσε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας ότι η Διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκης έχει θέσει το ζήτημα της ασφάλειας πολύ ψηλά στην ατζέντα της.

 

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ερέτριας: Σε εξέλιξη οι εργασίες για το ΚΕΠ, στο κτήριο του πρώην Ειρηνοδικείου

otavoice

Δ.Κατερίνης: Συνάντηση Ντούμου με τη συντονίστρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσ/νίκη

otavoice

ΠΚΜ: Δυναμικό «παρών» σε διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στη Νέα Υόρκη

otavoice

Υπεγράφη η σύμβαση για το αρδευτικό έργο ΤΟΕΒ Ξυλοκάστρου – Βελανιδιάς

otavoice

Δ.Σαρωνικού: Ξεκίνησε η λειτουργία του Κινητού Πράσινου Σημείου

otavoice

Δ.Ανδραβίδας-Κυλλήνης: Ξεκινά το 1ο Θερινό Σχολείο Προφορικής και Δημόσιας Ιστορίας

otavoice