OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αναβαθμίζεται η ασφάλεια στο Δήμο Αμαρουσίου με υπηρεσίες φύλαξης σε Δημοτικά κτίρια, Σχολεία και το κέντρο της πόλης

Θ. Αμπατζόγλου: «Θωρακίζουμε την πόλη μας, ενισχύουμε την ασφάλεια των Μαρουσιωτών»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Σμυρνή, υπεγράφη τη Δευτέρα 28/2, μεταξύ του Δήμου Αμαρουσίου εκπροσωπούμενου από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Σπύρο Σταθούλη και της αναδόχου εταιρίας υπηρεσιών security, η σύμβαση που αφορά στη φύλαξη δημοτικών κτιρίων κοινόχρηστων χώρων, σχολείων και του Εμπορικού Κέντρου της πόλης.

Ο Δήμαρχος καλωσόρισε το προσωπικό της εταιρίας που θα αναλάβει τη φύλαξη της πόλης η οποία περιλαμβάνει βάρδιες σταθερής παρουσίας σε συγκεκριμένους κοινόχρηστους χώρους αλλά και περιπολίες πεζή ή/και με οχήματα στο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου αλλά και σε σημεία ειδικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Θ. Αμπατζόγλου σε σχετική του δήλωση ανέφερε: «Αυτή η Δημοτική Αρχή ξεκίνησε τις διαδικασίες για τη σύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας αναγνωρίζοντας το πρόβλημα ασφάλειας τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα Σχολεία. Ενώ προχωρούν αυτές οι ενέργειες που δυστυχώς είναι χρονοβόρες, προχωρούμε στη σύμβαση με εταιρία security προκειμένου να καλύψουμε αυτό το κενό. Βέβαια και αυτή η ενέργεια ήταν χρονοβόρα από τη στιγμή διενέργειας του διαγωνισμού, όμως τώρα είμαστε έτοιμοι να θωρακίσουμε την πόλη μας και να ενισχύσουμε την ασφάλεια των Μαρουσιωτών και ειδικότερα των νέων και ηλικιωμένων συμπολιτών μας. Η εταιρία security σε καμία περίπτωση δεν υποκαθιστά το έργο της αστυνομίας, όμως συνεργάζεται μαζί της και σε σύνδεση με τη Γραμμή Δημότη 15321 όπου αναφέρονται περιστατικά, αποτελούν μία σύγχρονη ασπίδα προστασίας για τους Δημότες μας».

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ, ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice

Τελετή Λήξης για τα θερινά προγράμματα του Δήμου Ιλίου

otavoice

Δ.Εορδαίας: Βράβευση για την συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2023

otavoice

Γ.Χατζημάρκος: Αύξηση προϋπολογισμού για ενίσχυση τουριστικών επενδύσεων, μέσω του Αναπτυξιακού Νόμου

otavoice