OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Τεμπών: Μαθητικός Διαγωνισμός FairLife

Ο πρώτος μη κερδοσκοπικός κοινωνικός φορέας για τον καρκίνο του πνεύμονα FairLife L.C..C. πραγματοποιεί προσπάθειες και δράσεις ενημέρωσης αναφορικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Πνεύμονα.

Η FairLife L.C.C. συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στη νέα γενιά και προσκαλεί τους μαθητές να γίνουν ενεργοί πολίτες και να γίνουν η πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο, γιατί τα παιδιά είναι το μέλλον.

Πιο συγκεκριμένα, με τον Πρώτο Πανελλήνιο Μαθητικό και Νεανικό Διαγωνισμό δημιουργικής Γραφής και αφίσας FairLife L.C.C. με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου κατά το σχολικό έτος 2021-2022 στοχεύει να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους νέους για τις συνέπειες του καπνίσματος και του ατμίσματος.

Η κοινότητα των εκπαιδευτικών και οι μαθητές μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα του διαγωνισμού για περισσότερες πληροφορίες https://fairlifelcc.com/i-proti-genia-xoris-kapno-xoris-atmisma/ και να λάβουν συμμετοχή. Ο διαγωνισμός είναι ένα κάλεσμα να γίνει η πρώτη γενιά που θα εξαφανίσει το κάπνισμα, η πρώτη γενιά χωρίς καπνό, χωρίς προϊόντα καπνού, χωρίς τσιγάρο, χωρίς ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Σχετικά Άρθρα

Μ. Βακαλόπουλος: Βασική προτεραιότητα η δημιουργία ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

otavoice

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice

Δ.Ηλιούπολης: Ανυπόστατο ψεύδος η δήθεν παραχώρηση Δημοτικού χώρου για εκδήλωση

otavoice