OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση Καπλάνη με Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο Β΄ΕΛΜΕ Δ. Αττικής και διευθυντή Γ΄ Γυμνασίου Αγίας Βαρβάρας

Το πρωί του Σαββάτου, ο πρώην Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας και επικεφαλής της παράταξης «Η δική μας πόλη», Γιώργος Καπλάνης, συναντήθηκε με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της εκπαίδευσης.

Σ’ αυτή την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση μετείχαν οι Θοδωρής Κατσωνόπουλος, Πρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Ευάγγελος Σιαχάμης, Αντιπρόεδρος της Β΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής και Μαθηματικός, και Δημήτρης Παγουρτζής, πρώην Αντιδήμαρχος οικονομικών και Διευθυντής του Γ΄ Γυμνασίου της πόλης.

Η κουβέντα τους εκτυλίχθηκε γύρω από την εκπαίδευση, τα σχολεία της πόλης, το τρέχον ζήτημα του γυμναστηρίου του Α΄ Λυκείου, τις αλλαγές που έφερε η πανδημία στη σχολική κοινότητα και διαδικασία. Συζήτησαν σε θερμό κλίμα θέματα κοινού ενδιαφέροντος, με τον κυρίαρχο ρόλο να έχουν οι τρεις εκπαιδευτικοί, ως παιδαγωγοί, και με τον Γιώργο Καπλάνη να επισημαίνει πως «κοινή μέριμνα όλων μας είναι η εξέλιξη και η πρόοδος των παιδιών, επενδύοντας στη μόρφωση και στους νέους ανθρώπους». Αμφότεροι συμφώνησαν πως πρέπει να επικεντρωθούν στη στήριξη μαθητών και εκπαιδευτικών, στην αναβάθμιση της ποιότητας και του επιπέδου της παιδείας και των σχολικών υποδομών και εξοπλισμών. Τέλος, ο Γιώργος Καπλάνης τόνισε ότι «όλοι εργαζόμαστε με γνώμονα το καλό των παιδιών μας». 

 

Σχετικά Άρθρα

Σέρρες: Διακοπή υδροδότησης από βλάβη του δικτύου

otavoice

Μαρία Καμμά: Η Τήλος έδειξε πάλι την ανθρωπιά της

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Σβήστηκε η φωτιά στην παρολύμπια περιοχή της Πλάκας Λιτοχώρου

otavoice

Δήμαρχος Πύδνας-Κολινδρού: “Περί… δημοσιογραφίας ο λόγος!”

otavoice

Δ. Μαραθώνος: Μεταφορά τροφίμων και νερών με έμφαση στον Βαρνάβα

otavoice

Ευχές για την εορτή της Παναγίας, του δημάρχου Ζακύνθου και Προέδρου ΠΕΔΙΝ

otavoice