OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ναυπλιέων: Στις 6 Απριλίου δημοπρατείται το Πάρκο Κολοκοτρώνη

Ο Δήμος Ναυπλιέων προκήρυξε τη δημοπράτηση του έργου: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ” σύμφωνα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Η ανοιχτή διαδικασία επιλογής αναδόχου μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), για τη σύναψη δημόσιας σύμβασης ξεκίνησε 18 Μαρτίου και ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου. Η αποσφράγιση των προσφορών για την επιλογή αναδόχου έχει οριστεί για της 6 Απριλίου.

Με την ολοκλήρωση του έργου επιτυγχάνεται η αισθητική και περιβαλλοντική αναβάθμιση του χώρου καθώς και η ανάδειξη των πολιτιστικών στοιχείων της περιοχής. Ο στόχος του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού είναι να συνδέσει το παρόν με την ιστορική μνήμη της πόλης ώστε να δημιουργηθεί ένας δημόσιος χώρος καλαίσθητος και σύγχρονος για ατομικές και συλλογικές δράσεις.

Η δημοπράτηση του έργου αποτέλεσε προτεραιότητα για τις υπηρεσίες του Δήμου και την Δημοτική Αρχή και παρόλες τις χρονοβόρες διαδικασίες και τις πολλές συζητήσεις που προκάλεσε, κάνουμε σήμερα το πρώτο αλλά ουσιαστικό βήμα για την υλοποίηση του. Κοινή πεποίθηση όλων είναι ότι η ανάπλαση του Πάρκου Κολοκοτρώνη θα δώσει στο Ναύπλιο μεγαλύτερη προστιθέμενη αξία αντάξια στην τεράστια πολιτιστική κληρονομιά του και την ιστορία του.

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice