OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση στον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας – Πεταλούδα και την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ΝΙΦΗΜ, διοργανώνουν εκδήλωση προληπτικού ελέγχου και ενημέρωσης για την οστεοπόρωση!

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των συμπολιτών μας από εξειδικευμένους επιστήμονες σχετικά με την οστεοπόρωση.

  • Η εξέταση απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα σοβαρό θέμα υγείας όπως η οστεοπόρωση.

Ο δωρεάν προληπτικός έλεγχος οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/3) στο χώρο του Π.Π.Ι.Ε.Δ. (Λ. Δεκελείας 152), και ώρες 10:00 έως 13:00, υπό την εποπτεία της ορθοπεδικού γιατρού Καβαλλιεράκη Θεοδώρας.

Για πληροφορίες και ραντεβού μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου: 2102532047 εσ. 304, 306 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00).

*Η πρόσκληση στην εκδήλωση αφορά άτομα κάθε ηλικίας που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για ένα θέμα υγείας που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε πρόβλημα με σοβαρές επιπτώσεις. Ο Σύλλογος Σκελετικής Υγείας, Πεταλούδα πρεσβεύει πως η ενημέρωση αποτελεί την αρχή της πρόληψης και της σωστής αποκατάστασης και συμβουλεύει τόσο τους νέους όσο και τους μεγαλύτερους να παρακολουθούν θέματα υγείας ακόμη κι αν δεν τους αφορούν άμεσα.

**Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα προληπτικά μέτρα έναντι της πανδημίας (covid-19).

Σχετικά Άρθρα

Στελεχώνεται η Πολεοδομία Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας

otavoice

Με ταχείς ρυθμούς, η ψηφιοποίηση δεκάδων χιλιάδων αρχείων του Δήμου Κατερίνης

otavoice

Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος Διονύσου ενώνουν τις δυνάμεις τους

otavoice

Στο Μεξικό, για τους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες, αποστολή του Δήμου Ήλιδας

otavoice

Π.Κ.Μ: Εννέα υποτροφίες σε νέες και νέους, για προγράμματα σπουδών επαγγελματικής εκπαίδευσης

otavoice

Π.Α: Υπεγράφη η κατασκευή του αστικού περιπάτου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

otavoice