OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Τήλου: Μας συκοφαντεί η αντιπολίτευση, για να κρύψει παρανομίες που διέπραξε

Απάντηση στην εκστρατεία λάπσης και χολής, από τον αρχηγό της αντιπολίτευσης δίνει η δήμαρχος Τήλου Μαρία Καμμά Αλειφέρη, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά γίνονται για να ρίξει ομίχλη στις παρανομίες και παρατυπίες που έχει διαπράξει για ίδιον όφελος από το 1994 και μετέπειτα.

Η κ. Καμμά αναφέρει επίσημα στοιχεία σύμφωνα με τα οποία η οικογενειακή επιχείρηση του Εμμανουήλ Χατζηφούντα,  έχει προβεί σε σωρεία παράνομων και παράτυπων ενεργειών και ουδέποτε συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις των υπηρεσιών.

Αν το ελληνικό δημόσιο απόφασίσει να χαρίσει το συγκεκριμένο τμήμα στον αρχηγό της αντιπολίτευσης δεν έχω πρόβλημα, καθώς και να λειτουργήσει η επιχείρηση του …αρκεί να μην κατηγορηθώ εγώ ότι συγκάλυψα υπόθεση καταπάτησης δημόσιας περιουσίας, λέει η δήμαρχος Τήλου.

Σε δήλωση της αναφέρει μεταξύ άλλων  ότι:

“Σήμερα κατόρθωσα να ενημερωθώ αναλυτικά για τα καταγγελλόμενα σε βάρος μου, των συνεργατών μου και της Δημοτικής Αρχής, από τον αξιότιμο αρχηγό της αντιπολίτευσης του Δήμου μου.
Ορθά και κοφτά λοιπόν ενημερώνω τους ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ μας, τους ανθρώπους που μεγάλωσα μαζί τους πάνω σε αυτό το ευλογημένο νησί για το τι έχει συμβεί.
1ο Από το φθινόπωρο του 2021 είχε ενημερωθεί πως δεν μπορεί να προβεί σε οποιαδήποτε κατασκευή σε δημόσιο χώρο και πως αυτός πια δεν ανήκει στον Δήμο αλλά στο Ελληνικό Δημόσιο!
2ο Είχε ενημερωθεί επίσης πως στο φάκελο της οικογενειακής του επιχείρησης υπήρχε πληθώρα καταγγελιών από το 1994 – πρωτόκολλα αυθαιρέτων , σφραγίσματος καταστήματος κ.α.- μέχρι και το 2013!
3ο Πλήρης ενημέρωση για τις διαδικασίες που έπρεπε να ακολουθήσει, προκειμένου ΝΟΜΙΜΑ να κατασκευάσει το οτιδήποτε εκεί.
Ακόμη, συνάντηση κατ’ ιδίαν είχα μαζί του, έξω από το κατάστημα του, συνομιλήσαμε και με πολιτικό μηχανικό, αναφέροντας του ο ίδιος ο μηχανικός πως και τι ενέργειες πρέπει να κάνει προκειμένου να είμαστε όλοι καλυμμένοι.
Παρόλα αυτά όμως συνέχισε απτόητος το ….έργο του…
Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον προϊστάμενο της αρμόδιας υπηρεσίας, μου ανέφερε πως είμαι υπεύθυνη ως Δήμαρχος, όχι μόνο για την δημοτική περιουσία αλλά και την δημόσια όταν αυτή βρίσκεται εντός των ορίων του δήμου μου και πως πρέπει να καλέσω την αστυνομία να τον σταματήσει. Απάντησα πως αυτό δεν θέλω να το κάνω γιατί είναι αρχηγός της αντιπολίτευσης και θα θεωρηθεί ως πολιτική κόντρα και έτσι συμφωνήθηκε να σταλεί ένα έγγραφο από μέρους μου που θα αναφέρει το τι περιέχει ο φάκελος της υπόθεσης από το 1994 με τις υπογραφές του Προέδρου της Κοινότητας Λιβαδίων Τήλου κ. Ηλία Λαρδόπουλου, και που για μεγάλη ειρωνεία γραμματέας του ήμουν εγώ! και που ακόμη και σήμερα θυμάμαι την αγωνία αυτού του Κοινοτάρχη και που δυστυχώς την βιώνω και η ίδια…
Αυτή είναι λοιπόν η περιβόητη «καταγγελία» που επικαλείται ο κος Εμμανουήλ Ι. Χατζηφούντας!
Μία ενημέρωση του περιεχομένου του φακέλου που βαστά από το 1994!!”

Στις απαξιωτικές αναφορές του κ. Χατζηφούντα, για το έργο της δημοτικής αρχής η κ. Καμμά αναφέρει ότι : “Δεν θα ασχοληθώ βέβαια με τα περί των έργων και των λοιπών που αναφέρει. Το γεγονός πως ο Πρωθυπουργός της χώρας επισκέπτεται το νησί μας για έργο που υλοποιείται εδώ αυτή την στιγμή, αυτή είναι η απάντηση.
Η δημοτική μας αρχή, περισσότερο από ποτέ είναι κοντά στους επιχειρηματίες και ιδιαίτερα στους νέους, παραδείγματα πολλά και γνωστά, με ορθό όμως τρόπο.”

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 50 ρουκέτες έριξε η Χεζμπολάχ στο Βόρειο Ισραήλ

otavoice

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice