OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Καρπενησίου: Μεταστέγαση Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φουρνάς

Δόθηκε λύση στο φλέγον ζήτημα της στέγασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Φουρνάς. Ο Δήμος από την αρχή διερεύνησε τη δυνατότητα μετεγκατάστασης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου αναγνωρίζοντας της ύψιστης αξίας υπηρεσίες που προσφέρει σε μια περιοχή με πολύ μεγάλη δασοκάλυψη και ένα εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον. 

Αρχικά, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες με απανωτές συνεδριάσεις του Συλλόγου Διδασκόντων του Αλκιβιάδειου Γυμνασίου και των Λυκειακών Τάξεων Φουρνάς, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, και σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, απφάσθσε την παραχώρηση του ανεκμετάλλευτου χώρου του Γυμνασίου – Λυκείου Φουρνάς, ο οποίος διασφαλίζει τη στέγαση και την εύρυθμη λειτουργία του προσωπικού καθώς και μεγάλο περιβάλλοντα χώρο για το parking των οχημάτων. Μετά την απόφαση παραχώρησης, η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, είναι έτοιμη για την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών όπως έχουν συμφωνηθεί με την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδας.   

Παράλληλα για την αντιμετώπιση του άμεσου προβλήματος στέγασης, παραχώρησε, και ήδη γίνεται η μετακόμιση, στους χώρους του παλιού Δημαρχείου. 

 

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice