OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο ΟΑΦΝΤΗ ξεκινά τις δράσεις για τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ασπροπύργου

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Άθλησης και Φροντίδας, Νεολαίας και Τρίτης Ηλικίας, κ. Ιωάννης Κατσαρός ενημερώνει τα μέλη του Οργανισμού, ότι ξεκινούν οι δράσεις για τα ΚΑΠΗ, που είχαν σταματήσει εξαιτίας των μέτρων περιορισμού για την προφύλαξη από την πανδημία του COVID-19.

Τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ο Ο.Α.Φ.Ν.Τ.Η. θα συνεχίσει να πραγματοποιεί θεατρικές αποδράσεις, εκδρομές και επισκέψεις σε πολιτιστικούς και θρησκευτικούς χώρους.

Κύρια προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι τα άτομα να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ καθώς και να έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους για το έτος 2022.

Υπενθυμίζεται ότι και τα 3 ΚΑΠΗ του Δήμου, καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας παρέμειναν ανοιχτά, παρέχοντας συνταγογράφηση, ψυχολογική υποστήριξη, φυσικοθεραπεία καθώς και διαδικτυακές δράσεις ενημέρωσης για την στήριξη των μελών.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα των δράσεων για το οποίο μπορούν να ενημερώνονται από τον επίσημο ιστότοπο του Δήμου και στα 3 ΚΑΠΗ, στα τηλέφωνα: 2105577862, 2105573549 και 2105598125.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πατρέων: Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία – Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

otavoice

Ιγν. Καϊτεζίδης: «Χρέος μας είναι να κρατούμε την ιστορική Μνήμη ζωντανή…»

otavoice

Πανώλη στα αιγοπρόβατα: Σε «Κατάσταση Ειδικής Κινητοποίησης» η Θεσσαλία

otavoice

Άμεση η επέμβαση των εθελοντών της ΕΣΔΩ σε πυρκαγιά στην Σκάλα Ωρωπού

otavoice

Δ. Γορτυνίας: Η νέα ειδικότητα στη Δημόσια Σ.Α.Ε.Κ. Στεμνίτσας

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Η αλήθεια για τον καθαρισμό των σχολείων

otavoice