OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Συνάντηση του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης με τον ιδιοκτήτη του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ

Συνάντηση με τον ιδιοκτήτη του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ «6κροκο» – αυγά Σύρου ελευθέρας βοσκής, κ. Ιωάννη Παλαμάρη, πραγματοποίησε σήμερα, Τετάρτη 13 Απριλίου, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Νικόλαος Λειβαδάρας.

Αφορμή της συνάντησης ήταν η διάκριση του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς, καθώς απέσπασε το Ασημένιο Βραβείο Μεσογειακής Διατροφής στα Mediterranean Taste Awards 2022 στο Λονδίνο και την Πιστοποίηση Αξιολόγησης της Εταιρείας «Trustworthy Company 2022».

Η εταιρεία δραστηριοποιείται τον τελευταίο 1,5 χρόνο στην παραγωγή αυγού ελευθέρας βοσκής, το οποίο διατίθεται σε αγορές του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Ο κ. Λειβαδάρας συνεχάρη θερμά τον κ. Παλαμάρη για τις πολύ σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και την προβολή των συριανών προϊόντων στο εξωτερικό, τονίζοντας ότι το θετικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στην ποιοτική παραγωγή του Αγροκτήματος ΠΑΛΑΜΑΡΗΣ, αλλά και στον σεβασμό που δείχνει προς τον καταναλωτή.

Από την πλευρά του, ο κ. Παλαμάρης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στην εταιρεία του, διότι αυτό αποτελεί την κινητήριο δύναμη για να βελτιώνεται συνεχώς, διατηρώντας αμείωτη την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Αλεξανδρούπολης: Υπερχείλιση ρεμάτων, ζημιές σε σπίτια, δρόμους και γέφυρες

otavoice

ΔΣ ΚΕΔΕ: Τι αποφάσισε για τα οικονομικά των δήμων

otavoice

Δ. Εορδαίας: Συστάσεις σε κτηνοτρόφους για την προφύλαξη από την πανώλη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Συνεχίζεται εντατικά η περισυλλογή εγκαταλελειμμένων οχημάτων

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, πυρήνας της υγιούς επιχειρηματικότητας»

otavoice

Ψηφιακός Ταχυδρόμος στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας

otavoice