OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Βράβευση Σ. Μπίσμπα από γ.γ. του Δήμου Πύργου Γιάννη Βαρελά

Τον Στέλιο Μπίσμπα, έναν εκ των κορυφαίων αθλητών που διετέλεσε κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο αγώνισμα των 110μ με εμπόδια και 60μ με εμπόδια σε κλειστό στίβο, τίμησε ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πύργου Γιάννης Βαρελάς, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η «Συμπολιτεία Ολυμπίας» στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δράσεων του «Δρόμου Εκεχειρίας 2022», με τίτλο «Εὐοῖ ὠκύποδα!» (Εύγε γοργοπόδαρε!)– «Από τον Κόροιβο, στον Εμίλ Ζάτοπεκ», και ο κ. Βαρελάς εκπροσώπησε τον δήμαρχο Πύργου Παναγιώτη Αντωνακόπουλο, σ’ αυτή την πολύ ιδιαίτερη και συγκινητική διοργάνωση για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Ο κ. Βαρελάς συνεχάρη την πρόεδρο της «Συμπολιτείας Ολυμπίας» κ. Σοφία Χίντζιου Κοντογιάννη, για όλες τις δράσεις της Οργάνωσης που πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια, κάνοντας ειδική μνεία στο «Δρόμο της Εκεχειρίας»-ένα σημαντικό κομμάτι του οποίου διασχίζει τον Δήμο Πύργου. Τονίστηκε η ανάγκη εφαρμογής της Εκεχειρίας στη σύγχρονη εποχή, με όσα δραματικά συμβαίνουν στην Ουκρανία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, όπου τιμήθηκαν Έλληνες δρομείς του στίβου, ο κ. Βαρελάς πρόσφερε τιμητική πλακέτα στον κ. Μπίσμπα, ο οποίος εκτός από τις κορυφαίες αθλητικές του επιδόσεις, έχει σχεδιάσει και το πρώτο μετάλλιο στη διοργάνωση του 2016 στον «Δρόμο Ολυμπιακής Εκεχειρίας».

Σχετικά Άρθρα

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice

Χρηματοδότηση της ΟΧΕ βόρειας Εύβοιας από το «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021 – 2027»

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Αττική, Στερεά και Πελοπόννησο

otavoice