OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ναυπλιέων: Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Mediterranean Yacht Show

Μετά από δύο χρόνια απουσίας, το Mediterranean Yacht Show (MEDYS) επανήλθε και πάλι στο φυσικό του περιβάλλον το λιμάνι του Ναυπλίου για την 7η διοργάνωσή του με τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν χθες (30/4).

Το Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, με την υποστήριξη και συνεργασία του Δήμου Ναυπλιέων.

Το Ναύπλιο για το διάστημα 30 Απριλίου μέχρι 4 Μαΐου γίνεται το επίκεντρο του θαλάσσιου τουρισμού φιλοξενώντας το 7ο ΜEDYS τη μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής στον κόσμο. Μια Β2Β έκθεση με πλήθος εντυπωσιακών, πολυτελών σκαφών αναψυχής που φέρνει κοντά charter brokers από κάθε γωνιά του πλανήτη, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να δουν τα σκάφη που είναι διαθέσιμα προς ναύλωση στην Ελλάδα και σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο, να γνωρίσουν τα πληρώματά τους και να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρουν.

Ο Δήμος Ναυπλιέων με το 7ο ΜΕDYS, το οποίο αποτελεί θεσμό για την πόλη του Ναυπλίου υπόσχεται να συνεχίσει να προωθεί ενέργειες, δράσεις και έργα υψηλών προδιαγραφών που προάγουν τον ελληνικό θαλάσσιο τουρισμό, αποτελώντας έναν σταθερό παράγοντα του ακμάζοντος ελληνικού yachting, συμβάλλοντας αποτελεσματικά στη γενικότερη οικονομική, πολιτιστική και κοινωνική αναζωογόνηση του τόπου μας.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος για την 7η διοργάνωση ΜΕDYS ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το 7ο Mediterranean Yacht Show ένας θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου, μια έκθεση με διεθνές κύρος και παγκόσμια απήχηση στο χώρο του θαλάσσιου τουρισμού μετά από δύο χρόνια απουσίας είναι πλέον γεγονός. Η Έκθεση αποτελεί ένα δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου, των σχεδιαστών, των ναυπηγών, των ενδιαφερομένων αλλά και μια σπουδαία ευκαιρία για την τουριστική προβολή της χώρας μας. Για εμάς στο Δήμο Ναυπλιέων το στοίχημα της ανάπτυξης του θαλάσσιου τουρισμού αποτελεί προτεραιότητα και κερδίζεται μέρα με την μέρα. Η εκβάθυνση του λιμανιού και η κατασκευή της μαρίνας δίνουν προστιθέμενη αξία δημιουργώντας τις προϋποθέσεις ώστε το λιμάνι του Ναυπλίου να αποτελέσει στο άμεσο μέλλον το κέντρο της ανατολικής Πελοποννήσου αλλά και μια σταθερή πύλη εισόδου εγχώριων και ξένων επισκεπτών. Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που γίνεται αυτή η προσπάθεια από τόσους επαγγελματίες και τόσους εκθέτες και ο Δήμος Ναυπλιέων συνδράμει αποφασιστικά σε αυτό που γίνεται, προσφέροντας στήριξη σε μια πρωτοβουλία με τεράστια οικονομικά και κοινωνικά οφέλη για την Ελλάδα και για τον τόπο μας».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice