OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ζωγράφου-ΣΠΑΥ: Μήνυμα για τα τετράποδα και την προστασία του Υμηττού

Ηταν μία ολόκληρη ημέρα αφιερωμένη στους αγαπημένους τετράποδους φίλους και στην προστασία του Υμηττού. Η YOUR PET DAY διεξήχθη με επιτυχία στο δασικό πάρκο Γουδή, παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου Βασίλη Θώδα και είχε διπλό μήνυμα: φροντίζουμε τον πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας και απολαμβάνουμε τον περίπατό μας με τους τετράποδους φίλους μας.

Η εκδήλωση έγινε από τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού σε συνεργασία με τον Δήμο Ζωγράφου και την εθελοντική ομάδα του αλλά και την εφαρμογή Yourpetapp, την πρώτη ελληνική εφαρμογή για υιοθεσίες και εξαφανίσεις κατοικίδιων

Εγινε ενημέρωση για τα αδέσποτα ζώα και ακολούθησε καθαρισμός της περιοχής από την ομάδα εθελοντών του Δήμου Ζωγράφου σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ Υμηττός. Στη δράση ήταν και η ιδρύτρια του Yourpetapp, η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία είχε την έμπνευση για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής βοήθειας προς τα ζώα. Το Your Pet App διευκολύνει όλους που θέλουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι, να δώσουν ένα για υιοθεσία ή αν έχει χαθεί κάποιο, βοηθά στην εξεύρεση του.

Ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας μιλώντας στους παρισταμένους είπε:

«Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε σήμερα εδώ, σε αυτό τον πνεύμονα πρασίνου που αποτελεί προέκταση της πόλης μας και εδώ και 2,5 χρόνια, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ προσπαθούμε να τον έχουμε καθαρό και να τον προστατεύουμε. Ευχαριστώ την εθελοντική ομάδα του Δήμου Ζωγράφου που τώρα ξεκίνησε και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει πολλά αλλά και την Ευγενία Σαμαρά που με την εφαρμογή της βοηθά τα μέγιστα για την προστασία των τετράποδων φίλων μας».

Στην δράση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Ψηφιακής Πολιτικής Δημήτρης Κολομπάτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Λένης και τα ιδρυτικά μέλη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Ζωγράφου Τζωρτζίνα Μύττη, Ειρήνη Στασινού, Ανδρέας Τσιμπούκης, Βασίλης Μπλετσογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κηφισιάς: Πρεμιέρα με μια «Όμορφη Πόλη Μαγική» για τα Μενάνδρεια 2024”

otavoice

Δ. Πατρέων: Με γιορτή έληξε η θερινή δράση των ΚΑΠΗ του ΚΟΔΗΠ

otavoice

Δ. Πειραιά: Εργασίες ανακαίνισης σε σχολεία της πόλης για τη νέα σχολική χρονιά

otavoice

Δ. Σύρου-Ερμούπολης: Αναστολή λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου

otavoice

Νεκτάριος Φαρμάκης: Μαζί και για το επόμενο άλμα

otavoice

Συγκροτήθηκε η Ενεργειακή Κοινότητα Πολιτών (Ε.Κ.Π.) Περιφέρειας Ηπείρου

otavoice