OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΣΠΑΥ Υμηττός: Μήνυμα υπέρ των τετράποδων και της προστασίας του Υμηττού

Το Σάββατο (7/5) ο ΣΠΑΥ, ο Δήμος Ζωγράφου με την εθελοντική του ομάδα και η εφαρμογή Yourpetapp ένωσαν τις δυνάμεις σε μια δράση με διπλό συμβολισμό, αφού ήταν αφιερωμένη στους αγαπημένους τετράποδους φίλους μας αλλά και στην προστασία του Υμηττού.

Από νωρίς το πρωί, μικροί και μεγάλοι εθελοντές συναντήθηκαν στο Δασικό Πάρκο Γουδή όπου ενημερώθηκαν για τα αδέσποτα ζώα και για τις δυνατότητες υιοθεσίας τους και αργότερα συμμετείχαν στον καθαρισμό του δασικού τμήματος της περιοχής μαζί με την ομάδα εθελοντών του Δήμου Ζωγράφου.

Στη δράση συμμετείχε ενεργά και η ιδρύτρια του Yourpetapp, η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά, η οποία είχε την έμπνευση για τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εφαρμογής βοήθειας προς τα ζώα. Το Your Pet App διευκολύνει όλους που θέλουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι, να δώσουν ένα για υιοθεσία ή αν έχει χαθεί κάποιο, βοηθά στην εξεύρεσή του.

Ιδιαίτερη συγκίνηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Oby, το νεαρό Pointer που ήταν προς υιοθεσία και μας συντρόφευε καθ’ όλη τη διάρκεια της δράσης, βρήκε ανάδοχη οικογένεια και πλέον θα απολαμβάνει τη φροντίδα στο νέο του σπίτι.

Ο Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ & Δήμαρχος Ζωγράφου κ. Βασίλης Θώδας μιλώντας στους συμμετέχοντες της δράσης δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε σήμερα εδώ, σε αυτό τον πνεύμονα πρασίνου που αποτελεί προέκταση της πόλης μας και εδώ και 2,5 χρόνια, σε συνεργασία με τον ΣΠΑΥ προσπαθούμε να τον έχουμε καθαρό και να τον προστατεύουμε. Ευχαριστώ την εθελοντική ομάδα του Δήμου Ζωγράφου που τώρα ξεκίνησε και είμαι σίγουρος ότι θα προσφέρει πολλά αλλά και την Ευγενία Σαμαρά που με την εφαρμογή της βοηθά τα μέγιστα για την προστασία των τετράποδων φίλων μας».

Στην δράση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού & ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου & Ψηφιακής Πολιτικής Δημήτρης Κολομπάτσος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Λένης, εθελοντές της φιλοζωικής ομάδας Ζωφράφου και τα ιδρυτικά μέλη της εθελοντικής ομάδας του Δήμου Ζωγράφου Τζωρτζίνα Μύττη, Ειρήνη Στασινού, Ανδρέας Τσιμπούκης, Βασίλης Μπλετσογιάννης.

Σχετικά Άρθρα

Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Θεσ/νίκης: Συνεργασία των πολιτών να εντοπιστούν οι ασυνείδητοι

otavoice

O Δήμος Καλαμαριάς στο πλευρό του Δήμου Θέρμης, για την πυρκαγιά

otavoice

Ο δήμαρχος Καβάλας παρουσίασε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αναπτυξιακού Οργανισμού “ΦΙΛΙΠΠΟΙ”

otavoice

ΠΔΕ: Προσπάθειες εξαπάτησης συναλλασσομένων με το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης

otavoice

Δήμαρχος Νάξου: «Η βία και οι απειλές στο ΔΣ δεν θα γίνονται πλέον ανεκτές»

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνάντηση Θ.Βασιλόπουλου και Δ/ντριας Β΄θμιας εκπαίδευσης

otavoice