OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Χαλανδρίου: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης

Συνεχίζονται μέχρι και τις (15/6), οι αιτήσεις για τη Β΄ περίοδο του προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης, η οποία θα διαρκέσει από (13-29/7). Για την Β’ αυτή περίοδο υπάρχουν ακόμα κενές θέσεις, για τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι/ενδιαφερόμενες μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Διευκρινίζεται ότι όσοι/όσες έχουν ήδη υποβάλλει αίτηση για την 1η περίοδο του προγράμματος και επιθυμούν να συνεχίσουν και στη δεύτερη, θα υποβάλουν ΜΟΝΟ την αίτηση.

Υπενθυμίζεται ότι το φετινό πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης είναι το μεγαλύτερο που έγινε ποτέ στον Δήμο Χαλανδρίου, καθώς θα φιλοξενήσει 1.600 παιδιά!

Το πρόγραμμα καλοκαιρινής φύλαξης με δημιουργική απασχόληση μαθητών/μαθητριών, το οποίο έτυχε της ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι ΔΩΡΕΑΝ, θα φιλοξενηθεί σε επτά σχολικά συγκροτήματα του Δήμου και θα υλοποιηθεί σε δύο περιόδους:

1η περίοδος: 27/6/2022 – 12/7/2022
2η περίοδος: 13/7/2022 – 29/7/2022

Σε κάθε περίοδο θα φιλοξενηθούν 800 παιδιά, που θα χαρούν πολύτιμες ώρες ξενοιασιάς και δημιουργίας με τη συνδρομή 72 παιδαγωγών, γυμναστών και καθηγητών καλλιτεχνικών μαθημάτων, τους οποίους θα προσλάβει ο Δήμος με ίδια δαπάνη.

Αν συνυπολογιστεί και το πρόγραμμα της Αθλητικής Κατασκήνωσης, που ξεκινάει τις επόμενες μέρες, συνολικά 2.350 παιδιά του Χαλανδρίου θα βρουν, φέτος το Καλοκαίρι, μια διέξοδο ασφαλούς και δημιουργικής απασχόλησης.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ναυπλιέων: Ψήφισμα για την αξιοποίηση της Καραθώνας

otavoice

Η ΔΕΥΑ Κω ανάθεσε μελέτη για τους υδατικούς πόρους

otavoice

Δ. Λουκάς: ❝Σε τροχιά ανάπτυξης ο Δήμος Λαυρεωτικής❞

otavoice

Από 26/8 ξεκινούν οι εγγραφές στο Δημοτικό κολυμβητήριο Ηλιούπολης

otavoice

Ο Δήμος Κορινθίων αλλάζει τα πάντα στις αθλητικές υποδομές

otavoice

Ο Δ. Πτωχός στην Έκθεση Τεγέας: Έργα, Καινοτομίες και Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες

otavoice